konec FK Jablonec – Bohemians Praha 1905
1:2
(1:0)
Komentuje: KR
 
90
Bohemians právě vstřelili branku!
Stadion je u vytržení, Bohemka vsítila branku v posledních sekundách hry. JAKUB RADA propálil tvrdým volejem vše, co mu stálo v cestě. Toto je velice důležitá branka pro klokany, řekl bych, že jedna z nejdůležitějších v tomto roce.
 
87
Žlutou kartu dostává Luboš Loučka (FK Baumit Jablonec).
 
86
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Lukáš Pauschek, přichází Dmytro Jeremenko.
 
83
Střídání v týmu FK Baumit Jablonec: ze hřiště odchází Martin Doležal, přichází Tomáš Jablonský.
 
82
Na druhé straně se blískl Michal Špit, když vytěsnil Moravcovu střelu mimo branku.
 
80
Skvělý zákrok Martina Berkovce. Loučka nahrál Kopicovi, který vyslal tvrdou ránu, Berkovec však na poslední chvíli tygřím skokem dokázal vyrazit tuto střelu na roh.
 
76
N´Dekre obdržel žlutou kartu za nesportovní chování, když po odpískaném ofsajdu vzteky vypálil míč na branku Michala Špita.
 
75
Ze hřiště odchází Tomáš Čížek autor zatím jediného jabloneckého gólu, nahradí ho Lukáš Třešňák.
 
68
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Ivan Lietava, přichází Elie N´Dekre.
 
67
Jablonec zahrával rohový kop, narozdíl od těch předešlých byl velice povedený. Michala Hubníka však skvěle vychytal Berkovec.
 
66
Lietava neproměnil obrovskou šanci, ocitl se sám před Špitem, ten však dokázal střelu v hokejovém rozkleku zlikvidovat.
 
63
Bohemians právě vstřelili branku!
Nenápadná situace a je vyrovnáno. Kotel klokanů bouří. Moravec výborně nahrál Kalinovi, ten nacentroval načechraný centr, který přesně našel hlavu JAKUBA RADY a ten již neměl problém překonat bezmocného Špita.
 
53
Čížkův centr z pravé strany do pokutového území na poslední chvíli odkopl jeden z obránců a zabránil tak jisté brance, Jablonec má k dispozici rohový kop.
 
52
Čížek vyslal dnes svojí třetí ránu a i tato byla velice povedená, orazítkoval totiž břevno!
 
49
Fantiš posunul míč na okraj vápna Kopicovi, který chtěl Berkovce obstřelit, ten však ale skvělým zákrokem střelu chytil.
 
41
Jablonec právě vstřelil branku!
A první branka zápasu je na světě, těsně před poločasem posílá Jablonec do vedení TOMÁŠ ČÍŽEK, který se napřáhl a tvrdou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Bohemka to nyní bude mít velice těžké.
 
41
Jindřišek vybojoval zdánlivě ztracený míč, nacentroval ho na prostředek hřiště, kde se díky chybě jednoho z jabloneckých obránců dostal do šance Hora, ten však z dobré pozice nevystřelil, ale hledal Lietavu. Nahrál nepřesně a míč skončil v zámezí.
 
22
Krásná akce Jablonce. Vše začal Filip Novák, který dokázal oklamat obránce a posunout míč Michalu Hubníkovi, ten již nacentroval míč do vápna, kde po následné hlavičce Doležala skončil míč těsně vedle branky. První větší šance zápasu.
 
20
Brzké střídání Bohemky, zřejmě kvůli zranění odstupuje Petr Nerad, nahradí ho Jakub Hora.
 
12
Máme tu první žlutou kartu, obdržel ji Michal Šmíd.