konec FK Mladá Boleslav – Bohemians Praha 1905
1:0
(1:0)
Komentuje: David Bohata
 
90
Moravec postupoval v podstatě sám na bránu, ačkoli měl na zádech těsně nalepeného obránce Boleslavi. Nakonec prostřelil gólmana, ale míč se zastavil před brankovou čárou, odkud ho domácí odkopli daleko a vysoko.
 
89
A mohlo být srovnáno! Obrovská šance Bohemians. Jindřišek zprava centroval, Neradův pokus hlavou se otřel o tyč a skončil v zámezí.
 
87
Štajner mohl zvýšit. Jenže ve vápně míč nabral "na lopatu" a kopl ho vysoko nad.
 
84
Poslední změna na hřišti v tomto utkání. Lukáše Mageru nahrazuje Jiří Štajner (MBL)
 
79
Chramosta v obrovské šanci. Požár uhasil jeden z hostujících obránců, který na poslední chvíli srazil míč na roh.
 
76
Naposledy střídají i Bohemians. Jakuba Horu střídá Dmytro Jeremenko (BOH)
 
75
Sympatický výkon dnes podal Jan Štohanzl. Za potlesku tribun odchází na domácí lavičku. Na trávníku jeho post převezme Jan Chramosta (MBL).
 
69
I domácí poprvé mění osazenstvo na hrací ploše. Pavla Šultese nahrazuje Martin Nešpor (MBL)
 
68
Štohanzlovu střelu lapí vynikající Berkovec.
 
67
Žlutá karta pro Lukáše Mageru.
 
65
Hora se doslova prokousával centimetr po centimetr obranou až do malého vápna, kde už ale ztroskotal na přesile dvou obránců a gólmana Diviše.
 
65
Zahustel míří nad!
 
64
Ivan Lietava (BOH) dostává žlutou kartu.
 
63
Lietava z dobrého střeleckého "fleku" hlavičkuje nad!
 
58
Druhé střídání trenéra Klusáčka. Mantas Kuklys dnes dohrál. Na travnatou plochu nastupuje Petr Nerad (BOH)
 
57
Šultes byl sám na zadní tyči, jeho hlavičku vyškrábl mimo 3 tyče Berkovec!
 
56
Hosté posilňují ofensivu. Krajního záložníka Davida Barteka nahrazuje na hřišti útočník Ivan Lietava (BOH).
 
50
Dlouhý centr doletěl na zadní tyč, kde se k míči dostal Magera. Jeho rána z úhlu končí na Berkovcovi. K dorážce se už nikdo v modro-bílém nedostal.
 
43
Ščuk to neměl na střelu, tak posunul doprava Bartlovi, jenž tryskem prolétal kolem. Bartl ještě oběhl obránce včetně gólmana, který vyběhl proti, a nacentroval. Jeden z beků Bohemians odkopl míč z malého vápna do bezpečí.
 
36
Míč pronikl z pravé strany do vápna. Bartl byl nikým nehlídán na penaltovém puntíku, jenže jeho střela ještě lízla nohy někoho z hráčů v zeleno-bílém a zamířila těsně mimo levou tyč. Bude z toho roh.
 
32
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Bartl pronikl s míčem do vápna a křižným, přízemním centrem našel u druhé tyče naběhnutého LUKÁŠE MAGERU, který pohodlně uklízel do prázdné brány. Přihrávce se ještě snažil zamezit jeden ze skluzujících stoperů hostů, ale míč nezasáhl.
 
28
Bartl to měl těžké. Dostal vysokou, pomalou přihrávku a bylo dopředu jasné, že zpracuje akorát pro napadajícího Kalinu. Ten prchal s míčem dobrých 50 metrů. Navedl si ho na střed. Nevěřil si na střelu ze 20 metrů, tak ještě posunul do strany Horovi, jehož zakončení z úhlu minulo cíl.
 
20
Berkovec vyběhl, ale míč nezasáhl ideálně. Kúdela se dostal k odraženému míči, ale ten se mu zamotal pod nohy, tak si ještě udělal prostor, než vypálil. Je z toho další roh.
 
8
Protiútok 2 na 1 táhl Moravec. Mohl přihrávat úplně volnému spoluhráči na středu, ale pokračoval s míčem dál a když už se odhodlal k přihrávce, stihl ji zblokovat na roh skluzující Vraštil.
 
5
Václav Kalina (BOH) dostává žlutou kartu za zákrok v blízkosti rohu vápna.