konec SK Slavia Praha – FK Jablonec
0:0
(0:0)
Komentuje: Václav Baumann
 
86
Nepříliš viditelného Necida střídá na hrotu domácího útoku Jiří Sodoma.
 
85
Velký závar v domácím vápně nakonec skončil nepřesnou střelou Eliáše. Jablonečtí po rohu zamkli sešívané v jejich pokutovém území, domácí hráči však obětavě padali do střel, než přišla ta zmiňovaná Eliášova z dvaceti metrů.
 
79
Zraněného Čížka, jenž s bolestivou grimasou odkulhal na střídačku, na hřišti nahrazuje Fantiš.
 
76
Střídá i Slavia: Čonka přeci jen dostane možnost si zahrát, místo mu uvolnil Zmrhal.
 
75
Čížek z rohového kopu oslovil na bližší tyči Beneše, jehož prudká střela olízla břevno domácí brány.
 
72
Hosté poprvé střídají. Ze hry odstupuje Třešňák, na jeho místo míří Okleštěk.
 
67
Po rohovém kopu to byl opět aktivní Rossi, kdo zakončoval. Tentokrát z pozice na zadní tyči vyslal prudkou hlavičku, ta však těsně přeletěla domácí bránu.
 
66
Škoda nejprve naivně vyvážel míč středem hřiště, kde ho hosté obehráli a po rychlém kontru Kopice střílel z patnácti metrů Rossi. Neves se na poslední chvíli položil do jeho rány a zblokoval ji na roh.
 
64
Zmrhal chtěl předběhnout Kopice, který mu ve skluzu odpálil míč, než přes něj Zmrhal přepadl. Sudí Zelinka přesto odpískal faul a udělil hostujícímu hráči žlutou kartu.
 
62
Kubista se prodral do vápna a z úhlu chtěl propálit Černého. Ten balón neudržel, ale alespoň ho vyrazil do míst, kde byli jeho spoluhráči.
 
60
Po rychlém autu Jabloneckých našel Čížek rozběhnutého Třešňáka na hranici pokutového území, který však pod tlakem přestřelil domácí bránu. Jeho pokus byl tečován a bude z toho ještě roh.
 
54
Po rychlém brejku Severočechů se musel činit i Černý, jenž pokryl prudkou, ale neumístěnou střelu Rossiho z dvaceti metrů.
 
54
Škoda se protlačil ke hlavičce po Boudjemově rohu, Valeš byl ale u své pravé tyče včas.
 
45+3
Boudjemaa chtěl před vápnem nejprve oslovit Necida, když ale přihrávka neprošla, tak balón sám napálil na Valeše. Jablonecký gólman však stál přesně v místech, kam střela letěla.
 
45+1
Kopic na levém křídle vymíchal dva slávisty a ještě poslal přízemní centr do druhé vlny přímo pro Kubistu. Ten ale v gólové pozici selhal, neboť se mu balón zamotal mezi kopačky.
 
44
Škoda u autové čáry skluzem sestřelil Třešnáka, za což obdržel žlutou kartu.
 
33
Rozhodčí se sešli u čtvrtého sudího, vypadá to, že utkání je přerušeno. Domácí fanoušci skandují "Pelta ven", což však není na českých stadionech nic neobvyklého.
 
27
Obrovská šance Slavie! Juhar se nejprve na pravém křídle vyhnul ofsajdové pasti a z úhlu napálil tyč Valešovy svatyně. Od ní se ale balón odrazil doprostřed vápna přímo ke Zmrhalovi, na něhož zívala odkrytá brána, mladý záložník ji ale trestuhodně přepálil.
 
19
Jan Kopic vyvezl míč, a když se na polovině hřiště vyhnul dvěma bránícím slávistům, postupoval s Třešňákem na jediného beka. Ve vápně se zasekávačkou uvolnil ke střele na vzdálenější tyč, tu ale bravurně zlikvidoval Radek Černý.
 
14
Vyhnal se ještě zkusil na nohu postavit, ale bolestivě se sesunul na trávník. Do hry už nastoupil Boudjemaa.