konec FK Mladá Boleslav – SK Slavia Praha
3:1
(2:0)
Komentuje: Roman Zajíček
 
89
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Keegan Ritchie, přichází Mario Lička.
 
87
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Je zřejmě hotovo. Domácí kombinovali uprostřed vápna a nejprve pálil nepřesně Zahustel, respektive napálil balon do obránců Slavie. Míč se ale dostal před dobře postaveného JANA CHRAMOSTU, který i s notnou dávkou štěstí přeloboval vyběhnuvšího Černého.
 
77
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Karel Piták, přichází Milan Nitrianský.
 
77
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Lukáš Magera, přichází Jiří Štajner.
 
74
Tak přeci jen si Radek Černý připíše zákrok. Z pravé strany centroval na malé vápno Zahustel, míč propadl na kopačky Kúdely, který ranou z první trefil jen připraveného hostujícího brankáře. Výborný zákrok zkušeného veterána, který tak napravil fatální hrubku své obrany.
 
70
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Pavel Šultes, přichází Jan Chramosta.
 
63
Možná nebude muset. Jasmin Ščuk by mohl nakopnout zaseklý boleslavský stroj. Nyní se dostal do obrovské šance a zakončení se mu povedlo parádně. Za vápnem vystřihl exkluzivní nůžky, míč minul cíl jen o pár čísel. Tohle zasloužilo potlesk ochozů.
 
59
Slavia právě vstřelila branku!
Je tu zasloužené snížení. Boleslav totálně vypadla ze hry a posledních pět minut si koledovala. MARTIN JUHAR využil přihrávky Zmrhala a také hrubice Diviše, který špatně vyběhl a zakončil přesně do jeho odkryté brány. Asistence: Jaromír Zmrhal.
 
56
Slavie se dostala do další velké šance. Rychlý brejk zakončil Zmrhal a míč škrtl o levou Divišovu tyč. Tak přeci jen se hosté snaží s výsledkem něco udělat a i v deseti dvakrát nebezpečně zahrozili.
 
54
Juhar to neudělal vůbec špatně a zaslouží pochvalu. Vůbec nevěděl co s míčem, spoluhráči také nikde, tak práskl levačkou na brankáře Diviše a míč proletěl jen těsně vedle jeho pravé tyče.
 
44
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Hra hostů se totálně rozpadla. PAVEL ŠULTES si naběhl na malé vápno, kam na něj ještě hlavičkou prodloužil míč Zahustel a pak už nebyl problém zakončit do prázdné brány. Pochvalu zaslouží výtečně centrující Štohanzl. Asistence: Ondřej Zahustel.
 
41
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Provedeno naprosto s přehledem. JASMIN ŠČUK poslal míč přesně na opačnou stranu, kam Radek Černý mířil a Boleslav vede těsně před pauzou 1:0.
 
40
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Vošahlík, přichází Radek Černý.
 
38
Magera běžel sám na brankáře, když se dostal za obranu Slavie, Čontofalskému udělal kličku a ten jej musel stáhnout k zemi, nebylo co řešit. Puntík, červená, brankář hostů pod sprchy.
 
38
Červenou kartu dostává Kamil Čontofalský (SK Slavia Praha).
 
38
Byla nařízena penalta pro Mladou Boleslav!
 
29
Zajímavá střela Juhara, který pořádně protáhl Diviše. Ten musel v krátkém sledu likvidovat další dobrou šanci Slavie. Nikdo ho nehlídal, proto měl mnoho prostoru k zakončení. Boleslav polevila, což se divákům vůbec nelíbí.
 
27
Obrovská šance Slavie. Míč po rohu propadl za hranici vápna, kde byl ve výskoku Neves a jeho střela v krkolomné pozici končí u výtečně zasahujícího Diviše. Jenže, ten měl následně i kliku, protože se z dorážky netrefil do prázdné brány Necid. Konečky prstů znovu zasáhl mladoboleslavský gólman.
 
17
Domácí jsou stále u balonu a Štohanzl po zmatcích v obraně Pražanů mohl zakončit do Čontofalského sítě. Měl k tomu ideální prostor, jenže ta střela mu na levačku vůbec nesedla.
 
14
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Antonín Rosa, přichází Ondřej Zahustel.