konec Bohemians Praha 1905 – FC Baník Ostrava
0:0
(0:0)
Komentuje: Václav Baumann
 
90+2
Baník naposledy střídá, bod mu zřejmě stačí. Zawada nahrazuje Štěpána.
 
89
Hosté ještě před standardkou vystřídali, Holzer nahradil Foltýna.
 
86
Přetažený centr Štěpána propadl do gólové pozice pro Škutku, tomu ale míč na malém vápně odskočil od kopačky. Kukec pak byl v ofsajdu.
 
85
Lietava se dostal ke střele zpoza pokutového území, ta ale letěla těsně vedle hostující svatyně.
 
84
Bohemians 1905 naposledy střídají: Jeremenko za Moravce.
 
83
Václav Svěrkoš jde do hry, místo mu uvolnil Krmenčík.
 
76
Trenér Klusáček posiluje útok Klokanů, Klavík střídá Bartka.
 
73
Nerad se šikovně uvolnil k centru do druhé vlny, kam si v plné rychlosti naběhl Kalina. Jeho bomba zpoza pokutového území však těsně minula hostující bránu.
 
69
První střídání zápasu znamená konec pro Jakuba Horu, na hřišti ho nahradí Petr Nerad.
 
67
Nakonec se exekuce přímého kopu chopil Kukec, Klokani ale jeho první centr odvrátili. Kukec se přesto ještě jednou dostal k centru, který před Berkovcem tečoval Baránek, domácí gólman se ale opět vyznamenal.
 
66
Další gólovka pro Krmenčíka! Tentokrát na něj posunul míč Škutka a Krmenčík se pak na hranici šestnáctky elegantně obtočil kolem Brabce a prudce vystřelil. Balón však zamířil kousek vedle pravé Berkovcovy tyče.
 
61
Štěpán si na pravém křídle obhodil Krcha a pak vyslal přesný centr na hlavu Krmenčíka. Berkovec si však s jeho prudkou hlavičkou poradil a dokázal ji vyrazit.
 
45
Obrovská šance Lietavy! Erich Brabec se podíval a exkluzivní uličkou oslovil slovenského útočníka, který se vyhnul ofsajdové pasti a mířil sám na Pavlenku. Z hranice pokutového území pak Lietava vyslal ránu, která však těsně minula hostující bránu.
 
33
Dobrou šanci měli i na druhé straně Klokani. Moravcův centr z pravé strany byl sice pro Lietavu příliš vysoký, Frydrych ho pak ale nedokázal vyhlavičkovat do bezpečných míst. Přišel tedy ještě jeden centr, který hlavičkou prodloužil Hora jen těsně vedle hostující brány.
 
32
Štěpán výborným přízemním centrem do druhé vlny našel úplně volného Krmenčíka, ten ale na značce pokutového kopu balón trestuhodně promáchl a jeho následný druhý pokus už domácí zablokovali.
 
21
Lietava pak ostrým skluzem sestřelil Frydrycha a může být rád, že jeho faul je oceněn jen žlutou kartou.
 
18
Sukup si po faulu na Moravce otevřel ústa na asistenta rozhodčího, což mu následně ten hlavní spočítal a ukázal mu žlutou kartu.
 
16
Kukecův centr z přímého kopu byl hodně nebezpečný, neboť před Berkovcem skočil a brankář Klokanů měl co dělat, aby ho alespoň vyrazil před sebe. Tam už byl Lietava, jenž balón odpálil na polovinu hřiště.
 
12
Střílený centr Kukece, který mířil na zadní tyč, musel Berkovec vyrazit. K doražce se pak na hranici pokutového území protlačil ještě Greguš, avšak jeho pokus zastavil Brabec.