konec SK Slavia Praha – FC Vysočina Jihlava
1:2
(0:1)
Komentuje: Václav Baumann
 
90+3
Hosté kouskují hru. Harba odchází ze hřiště, kam za okamžik vyběhne Karlík.
 
90
Škoda ve vápně sklepl míč pro Necida, kterého tváří v tvář Hanuš vychytal. Všechno vzrušení však bylo zbytečné, neboť se mával i pískal ofsajd.
 
88
Slávisté chtějí penaltu! Rozběhnutý Hrubý si na levém křídle obhodil Mikulu, který ho pak tělem zastavil, aniž by měl snahu trefit míč. Sudí Kovařík nařídil jen odkop od brány.
 
87
Harba mohl rozhodnout! Po prudkém odkopu Jungra totiž číhal ještě na vlastní polovině, tudíž se vyhnul ofsajdu. S míčem se rychle dostal do šestnáctky, kde se zasekávačkou zbavil Smejkala, jeho následná rána z levé strany však prosvištěla kousek nad břevnem.
 
81
Hosté poprvé střídají: Kukola na hřišti nahrazuje Kosak.
 
75
Slavia právě vstřelila branku!
Po rohovém kopu se balón odrazil na zadní tyč zřejmě k Vošahlíkovi, jehož nepovedená střela se proměnila v přihrávku pro MICHALA SMEJKALA, který zblízka prostřelil Hanuše!
 
74
Zničehonic mohli slávisté snížit. Na centr zprava si vyskočil Necid, jeho hlavičku ale Hanuš parádním zákrokem vytáhl na břevno. Dorážejícího Vošahlíka pak na poslední chvíli zablokoval Krejčí.
 
68
...Vošahlík s Gecovem naskakují místo nich.
 
68
Domácí kouč Pastoor sahá ke dvojnásobnému střídání. Ze hřiště odcházejí Piták s Juharem...
 
58
Jánoš si vzal míč za pokutovým územím a jeho technická střela se otřela o břevno již překonaného Čontofalského! Jihlava teď naprosto dominuje.
 
56
Jihlava právě vstřelila branku!
Paráda od Harby a noční můra pro Čontofalského! Slovenský gólman totiž rozehrál hodně nepřesně středem hřiště, což vystihl HARIS HARBA, obhodil si Škodu a zamířil do pokutového území, kde se parádní zasekávačkou zbavil i skluzujícího Smejkala, a pak prudkou ranou z patnácti metrů nechytatelně zavěsil!
 
53
Necid vystihl přihrávku středem a mířil do brejku, což nepřipustil Adam Jánoš, jenž následně žlutě fauloval.
 
45
Velký tlak Slavie! Škoda zůstal ve vápně Jihlavy, kde si jak magnet přitáhl vysoký míč a z otočky vystřelil, Hanuš nepříliš razantní, ale umístěnou střelu, konečky prstů vytáhl na roh.
 
44
Vepřek kousek za polovinou fauloval Pitáka, a zatímco se někteří Jihlavané se sudím dohadovali, domácí rychle rozehráli. Po následné akci to byl opět Juhar, který tvrdě pálil z pravé strany, ale Hanuš se opět zaskvěl.
 
43
Po dlouhém obléhání jihlavské brány vypálil z pravé strany Juhar a Hanuš se musel položit na zem, aby jeho pumelici vyrazil na roh. Z něj slávisté hostující bránu neohrozili.
 
41
Tentokrát se Harba po výborném pasu Jungra ofsajdové pasti vyhnul a postupoval sám na Čontofalského. V běhu si však míč málo předkopnul, což mělo za následek, že zpomalil, a jeho následný lob, kterým chtěl přehodit vyběhnutého slávistického brankáře, dokázal ve skluzu zastavit Nitrianský.
 
34
Rychlý útok Slavie zakončoval Prošek táhlou střelou z mírného úhlu, která jen těsně minula levou tyč Hanušovy brány.
 
25
Zatímco byl Kukol ošetřován, domácí trenér Pastoor vystřídal Mensaha, místo něhož poslal do boje Proška. Jedná se s největší pravděpodobností o taktické strídání, neboĎ Mensah si neplnil své obranné povinnosti příliš zodpovědně a nejevil žádné známky zranění.
 
23
Hrubý ve skluzu podťal Vaculíka, akce hostů však mohla pokračovat. Sudí Kovařík ji však necitlivě zastavil, aby domácímu záložníkovi udělil žlutou kartu.
 
14
Jihlava právě vstřelila branku!
Slávisté sice velkou šanci Jungra zastavili, následně se ale míč dostal z levého křídla do vápna, kde domácí stoper MICHAL SMEJKAL chtěl zabránit dotírajícímu Harbovi ve střele, sám si však balón srazil do brány!
 
14
Pitákův roh byl hodně nízký, ale ke střele se ještě zpoza vápna dostal Ritchie, jenže tu hosté zablokovali a pak mířili do rychlého brejku. Jenže Jungr brejk tři na jednoho nezvládl, když ztratil rychlost a následně ztratil míč.