konec FC Viktoria Plzeň – 1.FC Slovácko
0:0
(0:0)
Komentuje: Marek Kratochvíl
 
90+1
Střídání v týmu 1. FC Slovácko: ze hřiště odchází Jaroslav Diviš, přichází Václav Ondřejka.
 
90+1
Další spálená šance v podání domácího týmu. Nejprve pálil z voleje Limberský, jeho rána ale k brance ještě neprošla. Z dorážky se pak opřel do balonu Řezník, ten ale o malý kousek přestřeluje!
 
88
Střídání v týmu 1. FC Slovácko: ze hřiště odchází Jiří Valenta, přichází Radek Mezlík.
 
84
Žlutou kartu dostává David Limberský (FC Viktoria Plzeň).
 
84
Střídání v týmu 1. FC Slovácko: ze hřiště odchází Jakub Petr, přichází Marek Havlík.
 
84
Hned z protiútoku ale na druhé straně pořádně zahrozili domácí. Konkrétně to byl Pavel Horváth, kdo se na značce penalty dostal ke střele, tu mu ale hosté dokázali zablokovat na roh.
 
77
Horváth zakroutil svůj centr přímo na hlavu Tomáše Wágnera, ani on ale neprolomil bezbrankový stav, když svoji hlavičku nasměroval těsně vedle levé tyče Hečovy branky.
 
74
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Stanislav Tecl, přichází Tomáš Wágner.
 
73
Tak to byla pro změnu zase obrovská šance pro hosty! Kerbrův centr vracel do malého vápna jeden z hostujících hráčů přímo k Valentovi. Ten ale v pádu nedokázal hlavou dorazit balon do odkryté branky.
 
71
Hrošovský teď pěknou kolmicí vysunul za obranu Petrželu, do jeho rány ale na poslední chvíli zřejmě vložil nohu jeden z hostujících obránců. Poté, co míč skončil v zámezí, se totiž bude kopat od rohového praporku.
 
64
Daniel Kolář (FC Viktoria Plzeň) se řítil do dobré šance, proti přesile si ale nevěřil a zkusil si vymodlit faul. Zcela po právu je za to odměněn žlutou kartou.
 
63
Teď už se Diviš dostal do zakončení, po vzoru své formy z prvního poločasu ale svou střelou jen nechal vyniknout brankáře Bolka.
 
61
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Lukáš Hejda, přichází Roman Hubník.
 
58
Po Divišově centru hlavičkoval v pokutovém území Petr a pořádně vystrašil všechny příznivce domácích, balon po jeho ráně totiž spadl do horní sítě plzeňské branky.
 
54
Žlutou kartu dostává Patrik Šimko (1. FC Slovácko).
 
52
Rezek se teď po faulu snažil rychle rozehrát, trefil ale jen hříšníka Libora Doška (1. FC Slovácko), který za vzdálenost také vyfasoval žlutou kartu.
 
48
Řezník se dostal za obranu hostů a centroval na zadní tyč na Petrželovi. Ten se po balonu natahoval co to šlo, k úspěchu mu ale chybělo nějakých dvacet čísel do výšky.
 
46
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Marián Čišovský, přichází Patrik Hrošovský.
 
41
Tak to už není normální! Další šance domácích přichází nazmar. Tentokráte se dostal za obranu k balonu Tecl, jeho ránu ale Heča vyrazil a přestože se nakonec viktoriáni po několika dorážkách radovali z branky, podruhé je dnes zastavil zdvižený praporek asistenta na pomezí.
 
39
Další spálená šance! Po krásné zpětné přihrávce ve vápně hostů zakončoval z místa pro penaltu Jan Rezek, pravačkou ale nedokázal ideálně trefit skákající balon a poslal jej jen do LED obrazovky nad tribunou.
 
34
Dnes už branka zřejmě nepadne. Stanislav Tecl se dostal do další gólové šance, nejspíš ale prováhal ideální moment k zakončení a z úhlu už nastřelil jen dobře stínujícího brankáře Heču!
 
27
Tak to je pane zápas! Reinberk teď trochu zaspal na pravém kraji obrany hostů, nechal odcentrovat Procházku a zakončující Hejda nebyl daleko od první branky! Heča jeho pokus z voleje vyráží na roh.
 
26
Další nedůraz v obranných řadách Viktorie mohl zužitkovat Petr, ten ale svojí ránou z nějakých deseti metrů nepřekonal brankáře Bolka!
 
25
Po fantastické kombinaci hostů vyšperkované patičkou Petra se ocitl sám před Bolkem Diviš, ani on ale neprolomil střelecké prokletí.
 
19
Další gólovku už měli zase domácí! Tecl se dostal do další stoprocentní šance, když k němu propadl balon ve vápně hostů. Brankář Heča byl mimo svoji pozici, dokázal ho ale zastavit jeden z obránců, který Teclův pokus srazil mimo tři tyče!
 
18
Tak teď mají hosté neuvěřitelnou smůlu! Další roh a další loženka! Tomáš Rada z voleje napálil balon na plzeňskou branku a ten se od břevna odrazil někam k brankové čáře, na které už jej chytil Bolek.
 
18
A Bolek se opět vyznamenal! Tentokráte nezachytili domácí Reinberkovu přihrávku na Doška, který šel z pravé strany sám na brankáře. Po Bolkově zásahu se kope další roh proti domácím.
 
17
Zatočený centr teď propadl skrze plzeňské vápno až k úplně osamocenému Divišovi! Ten ale ve skluzu nedokázal přesně zakončit a balon jen poslal do rukavic brankáře Bolka. Jako by ho zaskočilo, jak snadno se dostal do další gólové šance.
 
10
Diviš spálil první vyloženou příležitost Slovácka! Po skvělé přihrávce za obranu se hnal sám na Bolka, ten ale včas vyběhl, zmenšil mu střelecký úhel a střelu tělem vyrazil.
 
9
Bolek teď pokazil odkop a Plzeň musel zachraňovat Limberský, který se pustil ve vlastním vápně do skluzu. Tentokráte se mu to vyplatilo.
 
5
Pavel Horváth neproměňuje! Heču sice poslal na druhou stranu, levačkou ale trefil jen tyč, od které se balon odrazil do zámezí!
 
4
Žlutou kartu dostává Tomáš Rada (1. FC Slovácko).
 
3
Byla nařízena penalta pro Viktorii Plzeň!
 
2
Hned vzápětí se prosadil Stanislav Tecl, který si zaběhl pro kolmici do vápna Slovácka a přízemní ranou prostřelil brankáře hostů, rozhodčí ale pískají ofsajd a branku neuznávají!
 
1
Jan Rezek se dostal do své první větší šance, v obtížné pozici ale nedokázal z voleje překonat brankáře Heču!