konec SK Sigma Olomouc – FK Mladá Boleslav
1:1
(0:0)
Komentuje: Miroslav Fantal
 
88
Za nedovolený zákrok na polovině soupeře obdržel žlutou kartu také Rolinc.
 
87
Ihned po vstřelené brance se o míč v brance Mladé Boleslavi poprali Depetris s Bořilem, oba tak inkasují žluté napomenutí.
 
87
Olomouc právě vstřelila branku!
Po rohovém kopu domácí fotbalisté dokázali využít následné skrumáže v prostoru před brankou. ADAM VARADI se opřel z bezprostřední blízkosti do míče a srovnal.
 
85
Domácí naposledy střídají. Navrátil pro dnešek dohrál, pár minut do statistik si naopak přidá Plšek.
 
80
Hosté střídají podruhé v zápase. Pomalu se z trávníku trousí Chramosta, který si ještě vyslechne pár nepěkných slov od domácích příznivců. A na hřiště za něj nastupuje Koreš.
 
75
Hostující Dosoudil zahrál zcela evidentně rukou, hlavní sudí mu tak ukazuje zblízka žlutou kartu.
 
74
Trenér domácím Zdeněk Psotka reaguje střídáním. Staženého Faltu nahradí Rolinc.
 
68
Navrátil se probíjel v šestnáctce ke střele, ale ještě před ní byl zastaven Dosoudilem. Diváci na stadionu se dožadovali pokutového kopu, ale rozhodčí jasným signálem dal najevo, že se pískat nebude.
 
65
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Hosté se ujímají vedení po krásné ráně JANA ŠTOHANZLA. K němu míč doputoval po centru z pravé strany a následném prodloužení Zahustela.
 
64
Do hry zasáhne na straně domácích Nepožítek, který střídá Zahradníčka.
 
63
Obrovská příležitost domácího celku. Na centr šestnáctky Diviše mohl zareagovat Depetris, který ale byl dezorientovaný a do odkryté klece soupeře jej nedokázal dopravit.
 
57
David Jarolím se dopustil nedovoleného zákroku vůči Pospíšilovi, kterému poté zabránil v rozehrávce. Hostující kapitán tak zcela po zásluze inkasuje žlutou kartu.
 
56
První střídání dnešního zápasu. Karel Jarolím stahuje ze hry Mageru, místo kterého si ve zbytku zápasu zahraje Zahustel.
 
54
Hosté využili zaváhání svého soupeře na polovině hřiště. Štohanzl si vyměnil míč s Chramostou a postupoval sám na branku Sigmy. Jelikož se ale už blížil jeden z obránců, raději útočník Středočechů vystřelil. Blaha jeho ránu zlikvidoval.
 
52
Zahradníček si zaběhl na dlouhý pas, který téměř od autové čáry poslal před hostující klec. Čekající Depetris ale na míč nedosáhl, hosté odvrátili na roh.
 
49
Navrátil poslal do šestnáctky přízemní centr, který nejprve netrefil Depetris, hned po něm pálil do vyběhnutého gólmana Pospíšil.
 
35
Domácí se podívali na polovinu svého soupeře a málem se dočkali i první branky v zápase. Z pravé strany propadl míč na hranici šestnáctky k Navrátilovi, který nepřipravený střílel přímo do Diviše.
 
32
A na druhé straně se také žlutí. Zahradníček se dopustil faulu na soupeře, a stává se tak druhým potrestaným hráčem.
 
31
Na polovině hřiště se dopustil nedovoleného zákroku hostující Magera, který měl možnost si zblízka prohlédnout žlutou kartu.
 
28
První vážnější zakončení z produkce domácích. Navrátil si vytvořil dostatek prostoru ke střele, z dobrých dvaadvaceti metrů vyslal tvrdý projektil, zařízení ale netrefil.
 
22
Po rohovém kopu odcentroval míč nebezpečně Chramosta, jeho spoluhráč Ščuk na malém vápně míč promáchl.