konec FC Viktoria Plzeň – 1. SC Znojmo FK
3:2
(1:0)
Komentuje: Marek Kratochvíl
 
90
Znojmo právě vstřelilo branku!
Hosté se pokoušejí ještě udělat z koncovky dnešního utkání drama a zatím se jim to daří. MILOŠ RELJIĆ se dostal k voleji ve vápně domácích a nechytatelnou pumelicí pod břevno vsítil kontaktní gól Jihomoravanů – 3:2.
 
74
Znojmo právě vstřelilo branku!
Tak teď převedli hosté nádhernou akci a po zásluze se dočkali snižující branky. Dlouhé sólo jednoho z Jihomoravanů dokázal ve vápně přetavit v branku VÁCLAV VAŠÍČEK, který krásným obstřelem na zadní tyč zaskočil brankáře Bolka – 3:1.
 
56
Plzeň právě vstřelila branku!
Tak přeci jen se TOMÁŠ WÁGNER dočkal své druhé trefy a nepotřeboval na ní popravdě moc času. Do hry naskočil jako střídající hráč po prvním poločase, teď ale po centru od rohového praporku zvyšuje přesnou hlavičkou už na 3:0 pro domácí.
 
52
Plzeň právě vstřelila branku!
Tak to byla nádherná branka a domácí vedou už 2:0! TOMÁŠ WÁGNER se nerozpakoval a po přiťuknutí od spoluhráče zakončoval ve vápně hostů z obtížné pozice. Ve vzduchu ale trefil balon z voleje tak parádně, že si našel cestu do horního růžku Hrubého branky.
 
19
Plzeň právě vstřelila branku!
Viktoria ukazuje svoji sílu a po standardní situaci se dostává do vedení. Centr od rohového praporku si jeden z hostujících obránců nejprve srazil na vlastní tyč, od které se balon vrátil na malé vápno. Horváthova dorážka se ještě neujala, DANIEL KOLÁŘ už ale dokázal uklidit balon do odkryté branky – 1:0!