konec SK Slavia Praha – FK Dukla Praha
2:1
(2:0)
Komentuje: Václav Baumann
 
90+1
Poslední střídání zápasu: Střelec zatím rozdílové branky Tomáš Necid uvolňuje místo Václavu Proškovi.
 
87
Dukla právě vstřelila branku!
Teď už je tu ale snížení! Jakub Mareš centrem z levého křídla oslovil nehlídaného ZBYŇKA POSPĚCHA, jehož hlavička skončila v rohu Čontofalského brány!
 
85
Slávistický kouč Koubek potřebuje rozbít tlak hostů a proto střídá. Boudjemaa odchází ze hřiště, místo něj si zahraje Mičola.
 
84
Další obrovská šance Dukly. Na středu vápna zůstal zcela volný Pospěch, jeho přízemní střelu do protipohybu Čontofalského však zastavil výborným obranným zákrokem Smejkal.
 
83
Dukle mohl pomoci kuriózní vlastní gól, když si domácí stoper Škoda zřejmě spletl brány a centr z pravé strany poslal ranou přímo do brankáře Čontofalského. Ten ještě měl co dělat, aby balón vytáhl před brankovou čárou, podle názoru sudích se mu to ale povedlo.
 
80
A střídá i Slavia. Karla Pitáka nahrazuje Martin Juhar. Kapitánskou pásku si navlékl Milan Škoda.
 
79
Dukla naposledy střídá: Marek za Hanouska.
 
77
Hlinka oslovil centrem na zadní tyč Mareše, ten ale při pokusu o střelu v gólové situaci podklouzl a balón se od něj odkutálel k Čontofalskému.
 
75
Po akci Boudjemy v souboji se Štětinou opět spadl Necid, i tentokrát ho však rozhodčí Franěk zvedá gestem nahoru. Necid si ještě něco se Štětinou chtěl vyříkat, oba kohouti tak dostávají žluté karty.
 
73
Komplikace pro Slavii! Jan Vošahlík na útočné polovině zbytečně fauloval, za což vidí druhou žlutou kartu a je tím pádem vyloučen. Zloba slávistů je o to větší, že chvíli předtím spadl ve vápně Tomáš Necid, aniž by byla odpískána penalta.
 
69
Jakub Mareš napřáhl zpoza šestnáctky, jeho bomba však prosvištěla těsně nad domácím břevnem.
 
66
Za záchrannou brzdu zatáhl těsně před vápnem Vošahlík, jenž rukama zastavil pronikajícío Černého.
 
61
Róbert Koval nahrazuje na hřišti nepříliš výrazného Luboše Kaloudu.
 
58
Na opačné straně z nenápadné akce Pospěch překonal brankáře Čontofalského, balón ale dokázal na brankové čáře doběhnout Dostál a vykopnout ho do bezpečí.
 
50
Kalouda u středového kruhu sestřelil Vošahlíka a dostává žlutou kartu. Pro Vošahlíka už běželi s nosítky, nakonec se ale domácí záložník zvedl a po svých odešel do postranní čáru.
 
46
Bývalý slávista Milan Černý si zahraje za Duklu ve druhém poločase, místo mu uvolnil Tomáš Berger.
 
45
Slavia právě vstřelila branku!
Boudjemaa vystihl mizernou přihrávku středem hřiště a vyrazil do rychlého protiútoku. Před pokutovým územím se mu dobře uvolnil TOMÁŠ NECID, jehož francouzský fotbalista ideálně oslovil, a NECIDOVI už jen stačilo z deseti metrů vystřelit přesně k tyči!
 
34
Zmrhalův centr z pravé strany našel na zadní tyči Necida, jeho hlavička ale hostující bránu o metr přeletěla.
 
27
Po rychlém kontru se dostal za obranu Slavie Zbyněk Pospěch, pod tlakem však nezakončil ideálně a brankář Čontofalský tak nakonec neměl tolik práce.
 
16
Chvíli po rozehrání se faulem za žlutou kartu provinil hostující Mareš.
 
14
Slavia právě vstřelila branku!
Boudjemaa vyslal přesný rohový kop, který přistál přímo na hlavě MICHALA SMEJKALA. Slávistickému stoperovi zbývalo na hranici malého vápna už jen trknout míč do protipohybu brankáře Rady!
 
14
Po rohu Zmrhala propadl míč až za vápno, odkud ho ve skrumáži zřejmě Škoda napálil směrem na bránu, hosté ale jeho střelu zablokovali na další roh.
 
12
Karel Piták přehnal důraz na útočné plovině, když si vyšlápl na Gedeona. Slávistický kapitán vidí žlutou kartu, holohlavý záložník zase musí být za postranní čárou ošetřován.
 
11
A ještě jedno vzrušení před domácí bránou. Při rohovém kopu totiž Smejkal přímo před zraky sudího Fraňka stáhl na zem za ruku Pospěcha, penalta se však nepíská.
 
10
Přetažený centr z pravé strany doletěl ideálně k Marešovi, jeho halfvolejovou střelu ale Dostál zblokoval na roh.