konec FC Baník Ostrava – FC Viktoria Plzeň
1:2
(0:1)
Komentuje: Martin Tresa
 
90
Taktické střídání Plzně, odchází Stanislav Tecl a příchází Tomáš Wágner.
 
86
Střídá také Plzeň, hřiště opouští Milan Petržela a do hry přichází Michal Ďuriš.
 
85
Ze hřiště odchází Jan Zawada a na jeho post nastupuje Ondřej Sukup.
 
81
Baník právě vstřelil branku!
Přímý kop rozehrával Davor Kukec, jeho střela trefila zeď, k míči se dostal osamocený Vojtěch Štěpán, který poslal do pokutového území nadýchaný centr, na ten si naběhl VÁCLAV SVĚRKOŠ a krásnou hlavičkou snížil na 1:2.
 
78
Konec naději pro Baník, rozhodčí Kocourek ukázal Tomáši Vengřínkovi druhou žlutou kartu a poté i červenou, domácí tak budou hrát v deseti.
 
69
Trenér Komňacký stále cítí šanci a posílá do hry útočně laděné hráče, místo dvojice Martin Foltyn – Daniel Holzer přichází Václav Svěrkoš a De Azevedo Dyjan Carlos.
 
60
Ostravští nedokázali výhody rohového kopu využít a Jan Baránek uviděl žlutou kartu, když se snažil zastavit protiútok Plzně.
 
59
Ostravští spálili další brakovou příležitost, rychlý protiútok vedl Štěpán, odcentroval do vápna, kde nedokázal zakončit Škutka a poté ani Kukec, následuje roh.
 
56
Plzeň právě vstřelila branku!
2:0, Plzeň z nenápadné akce vytěžila maximum, centr Kováříka v pokutovém území usměrnil Radím Řezník na osamoceného STANISLAVA TECLA, který bez problému poslal míč za záda brankaře Pavlenky.
 
45+3
Ján Greguš se snažil uvolnit Daniela Holzera, ten míč jen přiťukl před sebe a na poslední chvíli mu ho sebral brankař Bolek.
 
41
K odraženému míči se dostal Daniel Holzer, který nebyl v ofsajdovém postavení a jeho nebezpečnou střelu na poslední chvíli zblokoval procházka na rohový kop.
 
38
Dál to nepůjde, Matůš Kozáčik odchází do útrob stadionu a nastupuje brankař Petr Bolek.
 
34
Za tvrdý zákrok na Kukece obdržel žlutou kartu Marián Čišovský.
 
27
Po přihrávce Koláře se k zakončení dostal Tecl, ale nepřidal svou druhou branku v utkání, jeho střela jen těsně minula pravý horní roh branky.
 
23
Plzeň právě vstřelila branku!
První branka utkání a Plzeň jde do vedení, centr z rohového kopu směřoval do brankoviště Pavlenky, kde bylo několik hráčů Plzně a STANISLAV TECL dostal míč do sítě.
 
21
Další možnosti Ostravy, střílel Holzer, Greguš, Kukec ale ani jeden nedokázal míč prostřelit přes obránce. Brankař Kozáčik ani nemusel zasahovat.
 
20
Na Bazalech teď není slyšet ani vlastního slova, fanoušci pískají a všichni kromě rozhodčího viděli po centru Štěpána míč za brankovou čárou.
 
18
Pavel Horváth se snažil překvapit brankaře Pavlenku, ten na brankové čáře vyboxoval míč a o zbytek se postaral Greguš, který míč odkopl do zámezí.
 
16
První žlutá karta utkání, kterou uviděl Tomáš Vengřínek za faul na Tecla.
 
10
Gólová šance pro Plzeň, ve které byl opět Kolář, který pod sebe přihrával na Tecla, toho ale zastavil obránce Frydrych, následuje rohový kop.
 
3
První rychlý protiútok Plzně a hned je z toho velká šance po přiťuknutí Petrželi se sám před brankou ocitl Kolář, ale místo střely volil přihrávku pod sebe, kde stál obránce.