konec Bohemians Praha 1905 – FK Jablonec
0:1
(0:0)
Komentuje: Václav Baumann
 
Emoce ale ještě nevyprchaly. Jakub Rada se po závěrečném hvizdu pustil do Ondřeje Vaňka a oba kohouty od sebe musel oddělovat dokonce domácí klokaní maskot.
 
90
Je tomu tak. Za pískotu tribun odchází doposud jediný střelec utkání Michal Hubník, místo něj si zahraje Vukadin Vukadinovič.
 
87
Jablonečtí stahují ze hry Třešňáka, místo něj si zahraje středopolař Rossi.
 
72
Klokani podruhé střídají: Jeremenko za Moravce.
 
71
Po hrubce Cseha šel z úhlu střídající Kopic sám na Berkovce, ten ale jeho křižnou střelu vystihl a pak ještě svému spoluhráči hodně vynadal.
 
65
Nevýrazného Matěje Štochla nahrazuje na trávníku Moustapha Ndiaye.
 
63
Horův průnik po pravém křídle zastavil Tomáš Čížek jen za cenu žluté karty.
 
62
Jablonec právě vstřelil branku!
MICHAL HUBNÍK si zaběhl na přízemní pas za obranu Bohemians 1905 a přízemní ranou překonal Berkovce!
 
61
Pitákovy minuty na hřišti jsou sečteny, na hřiště místo něj vbíhá Jan Kopic.
 
52
Stoper Cseh elegantně vyvezl míč a pak nacentroval na pravou stranu na Moravce. Ten balón na poslední chvíli u autové čáry doběhl, zbavil se Čížka a zpětným pasem oslovil Horu, který si balón přichystal na střelu, ale následně vypálil jen do boční sítě.
 
44
Hora se ve vápně zbavil Čížka, který ho pak podkopnul. K míči se ale ještě dostal Matěj Štochl, který nechal přízemní ranou vyniknout Valeše. Všichni domácí hráči se ale pak sesypali na sudího Jecha, který ponechal hodně divnou výhodu po faulu na Horu...
 
40
Na opačné straně fauloval Bartek a Jablonec bude rozehrávat zkrácený roh. Martin Bartek je navíc potrestán žlutou kartou.
 
39
Domácí se přesto ještě dostali k balónu a po centru Bartka hlavičkoval z hranice malého vápna Hora. avšak jen doprostřed brány, kde stál Valeš.
 
35
Dvě velké šance teď měli hosté. Nejprve se po rychle rozehraném přímém kopu dostal k míči Třešňák, z mírného úhlu ale Berkovce neprostřelil. Poté se ještě k ráně zpoza šestnáctky dostal Čížek, ale i jeho domácí gólman dokázal vychytat.
 
29
Tisíciprocentní šanci teď spálil Michal Hubník. Hostující útočník vybíhal z poloviny hřiště a běžel úplně sám na Berkovce. V situaci jeden na jednoho ale naprosto selhal, když jen napálil míč doprostřed brány, kde byl Berkovec připraven.
 
22
Rychlý protiútok Bohemians 1905 zakončil zpoza šestnáctky technickou střelou Petr Nerad. Jeho střela se nebezpečně kroutila ke vzdálenější tyči, nakonec ji ale o dva metry minula.
 
14
Vaněk poslal od levé postranní čáry centr, na který vyskočil jen Lukáš Třešňák. Jeho hlavičku mířící do šibenice však bravurně vytáhl Martin Berkovec.
 
12
Karel Piták si naběhl za obranu na přízemní pas, ale tváří v tvář Berkovcovi nechal vyniknout domácího gómana, jenž Pitákovu střelu vykopl nohama. Všechno vzrušení ale bylo zbytečné, neboť byl jabloneckému záložníkovi odmáván a následně i odpískán ofsajd.
 
7
První velkou šanci měli hosté. Zoubele uvolnil Třešňáka, jehož nadýchaný centr dopadl na hlavu Ondřeje Vaňka. Ten hlavičkou sice obstřelil brankáře Berkovce, na brankové čáře ale míč odvrátil stoper Cseh.