konec AC Sparta Praha – FK Teplice
2:0
(1:0)
Komentuje: František Borek
 
89
Roman Bednář viděl žlutou kartu.
 
87
Na druhé straně se v šanci objevil střídající Konaté, ale přes Kroba nedokázal propálit balon do brány.
 
85
Po standardní situaci Teplic zakončoval zcela volný Litsingi a Sparta nyní může děkovat všem svatým, že se hostujícímu hráči nepodařilo trefit mezi tři tyče.
 
84
Poslední změna Sparty. Odchází Bořek Dočkal a na hřiště se podívá mladý ofenzivně laděný Tiémoko Konaté.
 
81
Sparta právě vstřelila branku!
A je zřejmě rozhodnuto. Spartě sice rohový kop nevyšel, ale z následné akce se již prosadila. Kadeřábek odcentroval napříč pokutovým územím, Brabec sice balon netrefil, to samé ale platilo i o stoperu Teplic Hoškovi. Na zadní tyči stojící NHAMOINESU COSTA pak poslal balon do poloprázdné brány Teplic.
 
79
A to bylo poslední, co dnes Lafata předvedl. Na hřišti jej střídá Roman Bednář.
 
78
Sám na branku Teplic mířil David Lafata, ale gólman Martin Slavík vyběhl a jeho následné přízemní zakončení skvěle zlikvidoval!
 
77
Ljevakovič zastavil ve středu pole Váchu a viděl žlutou kartu.
 
64
Poprvé střídá Sparta. Dohrál Tomáš Přikryl, kterého nahrazuje Marek Matějovský.
 
61
Teplice podruhé v utkání střídají. Dohrál Štěpán Vachoušek, kterého na hřišti nahrazuje Ivo Táborský.
 
60
Další šance Teplic. Po autovém vhazování prodloužil míč Litsingi a v malém vápně zakončoval Nivaldo. Vaclík vyrazil jeho pokus na roh.
 
60
Po následném rohovém kopu se míč odrazil na vápno k Hušbauerovi, který jej v pádu nedokázal usměrnit za zády Slavíka. Míč skončil mimo bránu.
 
59
Na druhé straně měl šanci Hušbauer, ale těsně před ním zasáhl Hošek. Kdyby stoper Teplic nezasáhl, byl by z toho téměř jistý gól.
 
58
Nivaldo z pravé strany z voleje poslal míč na bránu Sparty, s čímž Vaclík nepočítal. Kdyby udělal větší krok ven z brány, asi by z toho byl gól.
 
53
Krob odcentroval přes Přikryla a moc nechybělo, aby se Salami dostal k zakončení. Holek to i s velkou porcí štěstí zvládl.
 
45
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta se v závěru úvodního dějství posouvá do vedení. Dočkal dobře odcentroval ze standardní situace do vápna Teplic, JAKUB BRABEC se na penaltě položil hlavou do míče a za pomoci tyče překonal brankáře Slavíka.
 
44
Po rohovém kopu Kroba míč proletěl pokutovým územím Sparty, po následné akci dokonce sám vystřelil a Vaclík musel zasahovat.
 
32
Hosté střídají. Hřiště opouští kulhající Mahmutovič, na hřišti jej nahrazuje Jindráček.
 
28
Costa přišel o míč ve středu pole, ale Litsingi prováhal vhodný okamžik k přihrávce na Mahmutoviče. Ten by poté šel sám.
 
27
Další nedovolený zákrok Teplic. Salami ve středu pole podržel Hušbauera a zaslouženě viděl žlutou kartu.
 
14
Krejčí si posunul míč kolem Hoška, který jej posléze na hranici vápna fauloval. Žlutá karta pro teplického stopera a standardka z velice dobré pozice pro domácí.
 
4
Obrovská šance Sparty. Tomáš Přikryl odcentroval přes Kleina a svým přesným centrem našel na zadní tyči Davida Lafatu. Domácí útočník nepotvrdil schopnosti kanonýra a hlavou poslal míč jen těsně vedle!