konec FK Mladá Boleslav – FC Zbrojovka Brno
5:2
(3:1)
Komentuje: Štěpán Tomš
 
86
Johanovi překazil gólovou radost brankář Hladký, který byl rychle na zemi a pokus dokázal vyrazit!
 
85
Pět minut před koncem padla první karta. Skalák (BNO) ji viděl za skluz do Jarolíma.
 
77
Ze hřiště odešel Martin Nešpor, na jehož místo nastoupil Pavel Šultes.
 
75
Davida Paška vystřídal Miroslav Markovič.
 
73
A to je pro dnešní večer vše od Jiřího Štajnera. V sestavě Mladé Boleslavi ho nahradil David Štípek.
 
67
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Zahustel přesprintoval na pravé straně dva protihráče a pak přihrál na vápno Jarolímovi, který místo střely volil další kličkovanou a předložil míč před prázdnou bránu MARTINU NEŠPOROVI. Ten se snad ani nemohl netrefit. To byla nádherná akce.
 
63
Místo Jana Štohanzla vyběhl na trávník Ondřej Zahustel.
 
54.
Martina Husára vystřídal v sestavě Brna Milan Lutonský.
 
54
Brno právě vstřelilo branku!
Štohanzl vyrobil na polovině hřiště obrovskou minelu. Přihrál naslepo místo na Johanu přímo na nohu JIŘÍHO SKALÁKA, který svůj únik zakončil střelou k levé tyči.
 
50
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
No, tak Brno má zaděláno na debakl. Po faulu rozehrál Jarolím přímý volný kop na hlavu nekrytého JASMINA SČUKA, který neměl problém trefit míč mimo dosah brankáře Hladkého.
 
29
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Míč se přes Nešpora se Štohanzlem dostal na hranici pokutového až k JANU CHRAMOSTOVI, který umístěnou střelou placírkou prostřelil Hladkého. Míč zapadl ke vzdálenější tyči!
 
27
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Kyselovi se z rohu velkého vápna nadvakrát podařilo odcentrovat a JAN ŠTOHANZL jeho bochánek hlavou trefil do vzdálenějšího rohu brněnské brány.
 
24
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Nenápadná akce začala u Jarolíma, který našel na pravé straně Nešpora. Jeho centr odvrátili hosté do volného prostoru, kam doběhl JIŘÍ ŠTAJNER a ve skluzu dokázal z těžké pozice vyrovnat! Brankář Hladký asi v této situaci zaváhal.
 
16
Po pohotové přihrávce Ščuka se z úhlu hnal na Hladkého Chramosta, míč si dost předkopl a musel rychle zakončovat. Brankář Brna jeho ránu vyrazil!
 
11
Smejkal se ocitl na hrotu útoku a také v největší šanci domácího týmu! Hladký proti němu vyběhl, zmenšil střelecký úhel a tvrdou ránu vyrazil!
 
7
Brno právě vstřelilo branku!
A po rohovém kopu skončil míč za zády Diviše! Do Zavadilova centru se na bližší tyči položil PETR BUCHTA a hlavou se trefil na zadní tyč.