konec SK Sigma Olomouc – 1.FC Slovácko
2:2
(1:2)
Komentuje: David Jahoda
 
89
Šimon Falta nahrazuje na poslední minuty Davida Housku.
 
88
David Houska byl poslán na zem Jiřím Valentou (SLO). Ten za svůj zákrok inkasuje žlutou kartu.
 
83
Marek Havlík (SLO) po odpískání zbytečně šťouchl do Koutného. Rozhodčí to trestá žlutou kartou.
 
80
Na listinu hráčů potrestaných žlutou kartu přibyl Libor Došek (SLO).
 
78
Martin Doležal dnes odvedl velký kus práce, za který sklízí potlesk domácích tribun. Jako žolík by měl zafungovat Ivan Lietava.
 
75
Hostující mužstvo podruhé v utkání míchá svou sestavou. Petra Reinberka nahradí na trávníku Radek Mezlík.
 
72
Doležal a jeho další šance! V těsné blízkosti před brankářem Melichárkem se musel s míčem otočit kolem vlastní osy. Do jeho následné rány se vložili dva hráči Slovácka, kteří tak svému brankáři usnadnili práci.
 
71
Poprvé v utkání střídá i Slovácko. Kmenového hráče Sigmy Jakuba Petra nahrazuje Marek Havlík.
 
70
Matěj Biolek (SLO) je dalším žlutě potrestaným fotbalistou dnešního mače.
 
65
Martin Doležal měl na kopačce branku! Navrátil unikl po levé straně, odkud adresoval míč do míst pokutového puntíku právě na Doležela. Olomoucký útočník ale nedokázal letící balon trefit!
 
61
Do pokutového území šel vysoký míč, na který si vyskočil Košút. Martin Blaha si ve vzduchu nebyl vůbec jistý a jen díky nepřesné hlavičce hostujícího beka hosté neslavili.
 
55
Olomouc právě vstřelila branku!
Stav utkání je znovu srovnán! Skvěle načasovou přihrávkou vybídl David Houska k úniku MICHALA ORDOŠE, který se dostal za hostující obranu, posléze až před brankáře Melichárka. Přízemní střelou rozradostnil olomoucké fanoušky.
 
54
Kroucenou střelu měl teď na svědomí Jan Navrátil. Balon minul pravou šibenici jen o pár centimetrů.
 
51
Martin Doležal dostal výborný míč do vápna, k dosažení na kulatý nesmysl mu však chyběl minimálně krok. Po tomto souboji zůstal na trávníku ležet brankář Melichárek. Sudí však hru nepřerušil, což byla šance pro Sigmu. Ke střele se dostal Michal Vepřek, odkrytou branku ale z úhlu nedokázal trefit!
 
46
Během přestávky udělal trenér Kotůlek změnu v sestavě. Ze hřiště odešel Adam Varadi, toho nahradil Jan Schulmeister.
 
45
Milan Kerbr mohl slavit hattrick! Jeho dělovka z levé strany byla ovšem zastavena pohotovým zákrokem domácího brankáře!
 
43
Martin Doležal se prodíral do pokutového území. Ještě před ním byl ale nedovoleně zastaven Jakube Petrem.
 
39
Olomouc chce za každou cenu ještě před koncem první půle srovnat. Doležal dostal pěkný míč od Vidlički. Po pravém křídle se Doležal dostal až do pokutového území, jeho prudká rána však lízla síť branky Slovácka jen zvenku.
 
38
Jan Navrátil dnes zatím patří mezi nejaktivnější hráče Sigmy. I když teď na kluzkém trávníku dvakrát upadl, přeci jen vybojoval míč a následně se prezentoval i jedovatou střelou. Ta však jen těsně minula pravou tyčku.
 
32
Gól padl z ponechané výhody. Předtím totiž žlutě fauloval Jan Navrátil (OLO).
 
32
Slovácko právě vstřelilo branku!
Hosté během dvou minut otáčí skóre utkání ve svůj prospěch. Další přesný centrovaný pas měl tentokrát na svědomí Reinberk, ovšem autor branky je stejný. MILAN KERBR byl už sice ve velkém úhlu, přeci jenom však dokázal vypálit, což stačilo. Přesouvající se Blaha si totiž srazil míč do sítě sám!
 
30
Slovácko právě vstřelilo branku!
Jako blesk z čistého nebe teď udeřilo Slovácko! Od rohového kopu našel Valenta přesným míčem hlavu MILANA KERBRA, který se v pokutovém území Sigmy vyšplhal nejvýše ze všech. Balon šel přímo do šibenice, kam nemohl Blaha dosáhnout.
 
25
A taky že ano! Valenta se neobtěžoval s centrováním a rovnou se rozhodl míč zatočit do branky. Martin Blaha však výborným reflexem zabránil míči prijít za brankovou čáru.
 
22
Míč dostal až k pokutovému území Doležal, následně nahrál na Navrátila, který ještě celou akci vyšperkoval pasem na Ordoše. Ten se opřel do rány, ta však nebyla vůbec přesná.
 
15
Petr Reinberk (SLO) vidí za zbytečný zákrok na útočné polocině hřiště žlutou kartu. Nyní si to tak bude muset až do konce zápasu dávat v osobních soubojích pozor.
 
11
Olomouc právě vstřelila branku!
Míč si k exekuci stejně jako před chvíli postavil DAVID HOUSKA. Tentokrát se z téměř totožné situace parádně trefil do levého horního rohu branky Slovácka. Melichárek se sice zavěsil do vzduchu, jeho tygří skok ale k zabránění první branky zápasu nestačil.
 
10
Michal Ordoš si prohodil míč kolem jednoho z obránců Slovácka, druhý jej musel zastavit nedovoleným způsobem. Dobrá příležitost pro Olomouc, jak otevřít skóre!
 
8
K míči se postavil středopolař David Houska, který technickou střelou nadělal brankáři Slovácka velké potíže. Po zákroku Melichárka se bude kopat od rohového kopu.
 
8
Jan Navrátil byl těsně před pokutovým územím faulován! Dobrá šance pro Sigmu.
 
2
První velká šance utkání a v ní Jan Navrátil! Balon se snesl přímo do míst penaltového puntíku, domácí křídelník měl ideální pozici pro střčelu z voleje. Míč se mu ale nepodařilo trefit.