konec SK Slavia Praha – Bohemians Praha 1905
1:0
(1:0)
Komentuje: František Borek
 
89
Po následující akci ale centroval Mičola a na balon si naskočil Škoda. Jeho hlavička skončila zhruba půl metru vedle brány klokanů.
 
86
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Ondřej Petrák, přichází Jaromír Zmrhal.
 
80
Velká šance ale i na straně hostí. Kalina odcentroval z pravé strany a Ndiaye se ve vápně položil hlavou do centru. Jeho pokus sice mířil mimo, ale pozice to byla hodně nebezpečná.
 
79
Další šance Slavie. Po centru Mičoly z levé strany hlavičkoval na penaltě Nitrianský a jeho pokus prolétl kolem pravého horního rohu do zámezí.
 
76
Poslední střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jan Moravec, přichází Martin Kolář.
 
75
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Mario Lička, přichází Karol Kisel.
 
65
Tutovka Slavie. Fernando Neves vrátil propadnuvší balon zhruba na penaltový puntík a Martin Dobrotka tvrdou ránou jen nastřelil brankáře Havránka.
 
64
Velká šance Juhara. Ten se na vápně obtočil kolem Štochla a tvrdě vystřelil. Stoper Bohemians ale ještě dokázal jeho přízemní ránu tečovat na roh.
 
62
Martin Juhar, zatím jediný střelec, viděl žlutou kartu.
 
60
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází David Bartek, přichází Moustapha Ndiaye.
 
58
Milan Nitrianský se prohnal kolem obránců do šestnáctky Bohemians a jeho střelu poté tečoval Šmíd na roh. To byla šance.
 
55
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Václav Prošek, přichází Tomáš Mičola.
 
46
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jakub Rada, přichází Matěj Štochl.
 
44
Slavia právě vstřelila branku!
Ve vršovickém derby se ujímá vedení Slavia. Fernando Neves prostrčil míč do vápna na MARTINA JUHARA, který se špičkou kopačky trefil naprosto přesně k tyči.
 
25
Jakub Hora mohl jít sám na bránu, nakonec si ale balon zasekl před stopery, pohrál si se Škodou a vystřelil. Gólman Rakovan jeho pokus vyrazil na roh.
 
23
Lička výborně na vápně prostrčil balon na volného Nitrianského, který nebyl ofsajdu, ovšem jeho následná rána levou nohou skončila mimo bránu. První obrovská šance Slavie.