konec 1.FC Slovácko – FC Slovan Liberec
4:2
(1:0)
Komentuje: Tomáš Kučera
 
71
Liberec právě vstřelil branku!
V posledních minutách vyvíjí hosté na svého soupeře tlak a to se jim vyplácí. Rybalka našel nadýchaným centrem hlavičkujícího LIBORA HUŠKA, který se nemýlil a přesným zásahem nedal Melichárkovi šanci.
 
62
Liberec právě vstřelil branku!
Z pravé strany odcentroval míč do vápna Pavelka, kde se ke střele dostal SERGEJ RYBALKA a přesnou trefou ke vzdálenější tyči snížil na 4:1.
 
57
Slovácko právě vstřelilo branku!
Svůj stý gól v kariéře zaznamenává LIBOR DOŠEK a navyšuje stav skóre na 4:0. To je opravdu neuvěřitelné, co si domácí fotbalisté dovolují a Liberec pouze zírá. Takový výsledek by čekal asi málokdo. DOŠEK si míč připravil na střelu a technickou trefou rozvlnil soupeřovu síť.
 
49
Slovácko právě vstřelilo branku!
Kanonáda domácích pokračuje a Liberec je v šoku. Z pravé strany se Biolek prezentoval centrem do vápna, kde se ke střele dostal MILAN KERBR a zvýšil vedoucí skóre na 3:0.
 
47
Slovácko právě vstřelilo branku!
Petr ze své kopačky vyslal ukázkový centr ke vzdálenější tyči, kde nejvýše ze všech hráčů vyskočil hlavičkující LIBOR DOŠEK a přesnou trefou nedal Kovářovi šanci.
 
34
Slovácko právě vstřelilo branku!
JIŘÍ VALENTA podnikl útočnou akci, ze které domácí fotbalisté vytěžili maximum. Na pravé straně se mu do kombinace nabídl Biolek a poté mu vrátil míč na penaltovou značku, odkud hlavičkující VALENTA dopravil balon za záda libereckého Kováře.