konec FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha
1:1
(0:1)
Komentuje: Marek Kratochvíl
 
90+3
Milan Petržela se řítil do gólové pozice, ale namísto střely si balon ještě jednou předkopl a spadl k zemi. Rozhodčí Jílek penaltu neodpískal, zároveň ale neudělil ani žlutou kartu Petrželovi, pro kterého by to znamenalo předčasný konec v dnešním utkání.
 
90+1
Fernando Neves a Milan Petržela ještě dostávají žluté karty za vzájemnou rozepři.
 
89
Matěj Rakovan vystihl směr Horváthovy penalty a balon vyráží na roh!
 
87
Kovařík se ve vápně Slavie po kontaktu s jedním z obránců zřítil k zemi. Rozhodčí Jílek nařizuje pokutový kop!
 
87
Jaromír Zmrhal jde ze hry. Jeho místo zaujme David Škutka.
 
83
Třetí střídání v týmu Viktorie. Tomáš Wágner vystřídal Marka Bakoše.
 
79
Štěpán Koreš se podívá do hry místo Milana Nitrianského.
 
68
Další žlutá karta pro domácí tým, konkrétně pro Marka Bakoše.
 
68
Oba týmy střídají. Proška nahradil Vojtěch Štěpán, Ďuriše pak Jan Kovařík.
 
60
Plzeň právě vstřelila branku!
A je vyrovnáno! Tak přece jen se domácí dočkali vyrovnávací branky! Pavel Horváth posunul balon do vápna na FRANTIŠKA RAJTORALA, který tvrdou ranou o břevno prostřelil slávistického brankáře. 1:1!
 
58
Po kombinaci Koláře s Petrželou se dostal ke střele Hořava. Jeho pumelice z hranice šestnáctky mířila stejně jako Juharův pokus přímo pod horní tyč branky. I nyní se ale zaskvěl brankář, a sice Matěj Rakovan.
 
56
Tentokráte už ale musel Kozáčik zasahovat proti hlavičce Juhara! Slávistický útočník si na malém vápně naskočil na centr z pravé strany a zamířil přímo pod břevno, plzeňský brankář ale vytáhl další skvělý zákrok.
 
46
Během poločasové přestávky došlo ke střídání v plzeňském týmu. Milan Petržela jde na plac namísto Martina Pospíšila.
 
45+1
Další ztráta domácích a rychlý kontr hostů přinesl další gólovou příležitost Slavie. Ondřej Petrák se po ošetření vrhl rovnou do obrovské šance, ani jeho tvrdá rána ale Kozáčika nezaskočila. Ten zatím výborným výkonem drží domácí nad vodou.
 
45+1
Procházka si ani při odvracení Dostálova centru nepočínal nějak jistě a balon poslal jen k číhajícímu Proškovi. Ten mohl napravit svou hrubku, ale plzeňského gólmana nepropálil.
 
41
První žlutá karta utkání je tady. Za krvavý faul na Ondřeje Petráka ji vidí Pavel Horváth.
 
38
Tak to je neuvěřitelné! Domácí obrana teď vyrobila další obrovskou hrubku, a hosté měli na dosah druhý gól. Prošek ale po účelné kombinaci ve vápně nedokázal placírkou usměrnit balon do zcela odkryté branky! Sám tomu nemůže uvěřit!
 
30
Slavia právě vstřelila branku!
Obrovská chyba Václava Procházky posílá Slavii do vedení! Přesněji řečeno poslala do úniku proti Kozáčikovi MARTINA JUHARA, který si balon navedl do strany a obstřelil plzeňského brankáře. Slavia se tak dostává do jednobrankového náskoku. 0:1!
 
29
Dostál zazmatkoval při bránění Koláře, nechal ho ve vápně sťuknout balon proti noze na Horvátha, který pořádně prověřil pozornost brankáře Rakovana. Slávistický gólman vyráží na rohový kop.
 
7
Juhar se po parádní přihrávce Petráka dostal sám před Kozáčika, který včasně vyběhl. Slávistický útočník se rozhodl jej přelobovat, balon ale poslal kousek nad břevno plzeňské branky.