konec 1.FK Příbram – FC Baník Ostrava
4:0
(1:0)
Komentuje: Michal Mezera
 
90
Příbram právě vstřelila branku!
Tak to už je Ostrava skutečně zralá na ručník! Již ve třetím utkání po sobě inkasuje čtyři branky a opět zřejmě prohraje poměrem 0:4! LUKÁŠ STRATIL dává dnes svůj druhý gól! Doslova ukličkoval domácí obránce a poslal míč nechytatelně na přední tyč! Příbram – Ostrava 4:0!
 
87
Fantasticky si nyní počínal Aleš Hruška při střele Petruse i při následné dorážce Milosavljeva a drží nadále čisté konto! Výborné zákroky oceňují i příbramští diváci.
 
82
A domácí fanoušci se přeci jen dočkávají! Poslední střídání Příbrami – za velkých ovací odchází Jiří Mareš a snad ještě větším potleskem je na hřišti vítán miláček příbramského publika Petr Švancara.
 
80
Příbram právě vstřelila branku!
Tak to už je velká paráda pro domácí Příbram! Třetí branku v síti Baníku Ostrava střílí střídající LUKÁŠ STRATIL po parádní dalekonosné střele z dobrých dvaadvaceti metrů! Příbram – Ostrava 3:0.
 
78
Faul Lukáše Stratila je ohodnocen rozhodčím Nenadálem žlutým kartónkem.
 
76
A je tu příbramské střídání číslo dvě – odchází Martin Abraham a přichází Tomáš Pilík.
 
62
Střídá i Příbram, místo Danoskiho jde na hřiště Lukáš Stratil.
 
62
Ostrava střídá – ze hřiště odchází Vojtěch Engelmann, nahradí ho Vladan Milosavljev.
 
59
Příbram právě vstřelila branku!
A tlak domácí Příbrami je oceněn druhou brankou v Bártově síti! JAKUB JUGAS se po skvělé asistenci při první brance prosazuje nyní i střelecky. Bárta ještě na střelu Divíška dosáhl, ale vyrazil ji jen k dobíhajícímu Jugasovi, který pohotovou střelou pod břevno dává druhou branku Příbrami!
 
49
Na poslední chvíli zasahuje v obraně Zawada, který odzbrojil Danoskiho. Příbramský záložník by se jinak řítil zcela sám na gólmana Bártu.
 
47
Ostrava o poločase vystřídala – odešel Hable, přišel Rolinc.
 
31
A Jiří Mareš je při chuti! Nyní vytáhl překvapivou střelu z otočky a gólman Baníku Bárta měl ohromné štěstí, že kopačkou dosáhl na míč a stačil ho vykopnout.
 
30
První žlutou kartu utkání vidí hostující Lukeš, který ostře zajel do Azize.
 
18
Příbram právě vstřelila branku!
A máme tu první branku dnešního utkání! Příbram jde po lepším úvodu zápasu zřejmě po zásluze do vedení. JIŘÍ MAREŠ se prosazuje po velmi dobré přihrávce Jakuba Jugase. Příbramský záložník měl již poměrně jednoduchou úlohu uklidit míč do ostravské sítě – 1.0.