konec 1.FK Příbram – FC Zbrojovka Brno
2:1
(0:0)
Komentuje: Michal Mezera
 
86
Jakub Řezníček to s razancí trochu přehnal a vidí za to žlutou kartu.
 
84
Příbram právě vstřelila branku!
Tak to byla opravdová paráda! TOMÁŠ PILÍK fantastickou střelou do šibenice z dobrých dvaceti metrů posílá Příbram do vedení! To byla opravdová fotbalová lahůdka!
 
80
Husár vidí žlutou kartu.
 
79
Příbram právě vstřelila branku!
A zřejmě jsem to přivolal! DANIEL TARCZAL dostal míč od Tomáše Pilíka, který ho srdnatě vybojovala a přihrál příbramskému středopolaři, který se pohotovou střelou nemýlil. Je vyrovnáno 1:1.
 
76
Poslední střídání domácích – odešel Martin Abraham a přišel Tomáš Pilík.
 
74
Brno právě vstřelilo branku!
PAVEL ZAVADIL v pohodě proměňuje pokutový kop! Míč poslal k pravé tyči, Hruška na něj nedosáhl.
 
73
K exekuci se staví Zavadil.
 
73
Pokutový kop pro Brno!
 
68
Střídání Brna číslo dvě – odchází Markovič a na jeho post jde Škoda.
 
67
A rychlý brejk Brna, na konci chyběly Pavlu Zavadilovi centimetry k přesnějšímu zakončení!
 
66
Daniel Tarczal se dostal do vápna a opět neměl komu přihrát, tak zkusil tvrdou střelu pod břevno, kde byl ovšem připraven Hladký.
 
60
Střídání i na straně Brna – odchází Pašek a na hřiště jde Tomáš Frejlach.
 
58
Druhé střídání Příbrami – odchází dnes nevýrazný Mareš a na jeho post jde Lukáš Stratil.
 
57
Kaščák vidí žlutou kartu po zákroku na Azize.
 
49
A další šance Příbrami! Řezníček vyslal ostrý přízemní centr do vápna Brna, ale nikdo na jeho centr nedosáhl. Velká šance pro Příbram!
 
47
Hned v úvodu druhé půle měla Příbram další obrovskou příležitost ke skórování! Centr z levého kraje přistál přímo na hlavě Jakuba Řezníčka, který pořádně protáhl Hrubého! Skvělý zákrok brněnského gólmana!
 
43
Karel Kroupa dostává žlutou kartu.
 
42
Skvělá střela Azize k levé Hladkého tyči a ještě lepší zákrok brněnského gólmana!
 
28
Domácí musí z důvodu zranění střídat již v prvním poločase. Ze hry odstupuje Tomáš Krbeček a na jeho post jde Jakub Řezníček.
 
27
Jiří Mareš uviděl žlutou kartu.
 
25
Tak to byla parádní souhra brněnských. Kroupa v dobrém náběhu sklepl míč pod sebe na nabíhajícího Pašeka, který z první trefuje z velké dálky pouze levou tyč Hruškovy branky!
 
21
První žlutá karta utkání, viděl jí domácí stoper Tomáš Hájovský.
 
18
V další velké šanci se ocitl zřejmě Milan Mišůn, ale hlavou posílá míč mimo tři tyče brněnské branky. Rozhodčí navíc píská ofsajd, takže by branka stejně neplatila.
 
12
A diváci ve Startip Aréně se zatím musí bavit! Další obrovkou šanci měl domácí Danoski, ale bohužel pro Příbram ve výborné pozici netrefil dobře míč. Příbramské obecenstvo bylo již na nohou a téměř slavilo úvodní branku...
 
8
A i na druhé straně mohl padnou gól! Po pěkné akci Danoskiho a Krbečka se dostal k míči Daniel Tarczal, vystřelil, ale s jeho pokusem si se štěstím poradil gólman Hladký.
 
6
Ovšem v zápětí mohli jít hosté hned z první akce do vedení! V dobré příležitosti byl brněnský Karel Kroupa, ale hlavou nezamířil mezi tři tyče.