konec SK Slavia Praha – SK Sigma Olomouc
2:3
(0:1)
Komentuje: Václav Baumann
 
90+3
Hostující gólman je za zdržování potrestán žlutým kartonkem.
 
90
Pro Štěpánův centr si běžel Zlámal, vůbec se ale k němu nedostal. Zachránili ho ale spoluhráči, kteří balón vyhlavičkovali z brankové čáry.
 
89
Aleš Škerle dosti nevybíravě sestřelil Škutku, za což je potrestán žlutou kartou. A pro olomouckého kapitána je to jeho druhá v zápase! Sigma bude dohrávat o deseti.
 
89
Zlámal pak chytnul míč a odmítal ho pustit, proto ho Škoda trochu pošlapal... Žlutá karta pro domácího útočníka.
 
88
Slavia právě vstřelila branku!

Sám KAROL KISEL se chopil exekuce přímého kopu a na jeho střelu do šibenice Zlámal nemohl dosáhnout!
 
83
Ivan Lietava odchází ze hřiště, posledních zhruba deset minut čeká na hřišti pro Martina Doležala.
 
80
Olomouc právě vstřelila branku!

Jenže místo aby slávisté z rohu udeřili, sami inkasovali. Rychlý brejk Sigmě umožnil Čonka, který stál za půlicí čárou a nevystavil tak hosty do ofsajdu. Ti pak přes Navrátila poslali balón do šestnáctky na úplně volného IVANA LIETAVU, jenž si mohl vybrat, kam do poloprázdné brány zakončí!
 
78
Javůrkův nepříliš vydařený centr nenašel žádného z jeho spoluhráčů, ale otřel se o břevno překvapeného Černého.
 
77
Autor dvou gólových přihrávek Schulmeister má šichtu za sebou, do hry míří Adam Varadi.
 
73
Milan Škoda sklepl vysoký balón pro Kisela, kterého si hosté vůbec nevšímali. Slávistický kapitán ale zpoza pokutového území zamířil lehce nad Zlámalovu svatyni.
 
69
Slavia právě vstřelila branku!

Sešívaní jsou zpět ve hře! Po rohovém kopu Juhara Zlámal neudržel míč v rukavicích a s razantní dorážkou přispěchal ONDŘEJ PETRÁK!
 
68
Lietava zbytečně zakopl balón, za což uviděl žlutou kartu.
 
67
Po rohovém kopu to už mohlo být 3:0 pro Hanáky, ale dorážka z bezprostřední blízkosti byla posouzena jako ofsajdová. Hosté se hodně zlobí, neboť asistent Kříž zdvihl praporek až po hodně dlouhém rozmýšlení a zřejmě špatně...
 
66
Nitrianského musí nahradit útočník Škutka.
 
63
Do další šance se řítil zleva sám Schulmeister, tentokrát se ale Nitrianský rychle vrátil a ve skluzu hostujícího fotbalistu zastavil. Bude z toho roh, ale až po ošetření obou hráčů, kteří dostali křeč.
 
61
Ve stejné minutě hosté vystřídali Pospíšila, místo něhož si zahraje David Houska.
 
61
Olomouc právě vstřelila branku!
Rychlý kontr Sigmy zakončil po krásném uvolnění od Schulmeistera chladnokrevně JAN NAVRÁTIL! Černý neměl žádnou šanci zasáhnout.
 
56
Štěpán Koreš pro dnešek dohrál, nevýrazného záložníka nahrazuje Vojtěch Štěpán.
 
55
Schulmeister ale pak odcentroval na hlavu úplně volného Lietavy. Jeho hlavička ze sedmi metrů však zamířila těsně vedle Černého levé tyče.
 
55
Za zdržování při rozehrávce rohu dostává žlutou kartu Schulmeister.
 
54
V přerušené hře uviděl žlutou kartu Juhar, který se předtím pokusil přibrzdit brejk Sigmy.
 
53
Juhar se na rohu velkého vápna uvolnil ke střele, jeho pumelici ale připravený Zlámal vyrazil do zámezí.
 
46
Slávisté do druhé půle stáhli Fenina, místo něj si zahraje Milan Škoda.
 
39
Velká šance i na druhé straně! Kisel od rohového praporku nacentroval na volného Petráka, ten ale z malého vápna trestuhodně minul zívající bránu Sigmy.
 
37
A mohlo to být rázem o dvě branky! Martin Pospíšil utekl domácí obraně a pak obstřelil i gólmana Černého. Jeho střela ale zamířila jen do tyče a pak se odrazila k Černému. Slavia teď měla velké štěstí.
 
35
Olomouc právě vstřelila branku!
Tak dlouho si sešívaní koledovali o branku, až přišla. Rohový kop Schulmeistera doletěl k MARTINU ŠINDELÁŘOVI, jenž nikým nehlídán zamířil hlavou přesně k tyči! Celá obrana domácích včetně brankáře Černého jen přikovaně zírala, jak balón padá do sítě...
 
12
Z ničeho nic se po centru do šestnáctky dostal k balónu osamocený Zmrhal, jeho střela však až ke Zlámalovi nedoletěla. Slávistickou akci pak uťal ranou zpoza velkého vápna Gecov, ta ale letěla hodně vysoko nad.
 
8
Po přímém kopu Javůrka míč těsně před Černým tečoval zřejmě Dreksa, domácí gólman však předvedl famózní zákrok a balón na brankové čáře zastavil. Dreksa se pak už k dorážce nedostal, sešívaní míč odkopli.