konec Bohemians Praha 1905 – 1.FK Příbram
2:0
(1:0)
Komentuje: Václav Baumann
 
87
Ze hry odchází za potlesku ve stoje Ndiaye, poslední minuty si zahraje Růžička.
 
79
Poslední střídání kouče Straky: Stratil za Mareše.
 
78
Bohemians právě vstřelili branku!
DAVID BARTEK si elegantně obhodil dva bránící hráče, přes které se prodral do pokutového území, a následně prostřelil bezmocného Hrušku!
 
68
Druhé domácí střídání znamená pro dnešek konec pro Koláře, místo něj si zahraje Bartek.
 
59
Klokani poprvé střídají. Ze hry jde Petr Nerad, na hřišti ho nahrazuje Daniel Krch.
 
58
Za faul na středu hřiště, kterým sejmul Švancaru, je žlutou kartou oceněn Jakub Štochl.
 
47
Zkraje druhé půle dostává žlutou kartu střídající Tomáš Pilík.
 
46
...a nahradili je Pleško s Pilíkem.
 
46
Hosté dvakrát vystřídali. Hřiště opustili Divíšek s Azizem...
 
44
Další obrovská šance domácích. Po přihrávce z pravé strany střílel z deseti metrů Jan Moravec. Hruška měl opět velké štěstí, neboť na střelu z takové blízkosti prakticky nemohl reagovat a jen se nechal nastřelit do nohou.
 
42
Šírlovy centry dělají Příbrami velké potíže. Hosté teď měli velké štěstí, že se balón od změti těl odrazil jen do míst, kde stál brankář Hruška.
 
41
Hosté navíc zamířili do rychlého brejku, který musel za cenu žluté karty zastavit Mišůn.
 
40
Po hrubé chybě Šmída se míče chopil Jugas, jenž pak povedenou ranou z rohu šestnáctky nechal vyniknout gólmana Berkovce.
 
31
Danoski sice vystihl rozehrávku domácích, pak ale před pokutovým územím spadl, aniž by se ho stoper Šmíd dotknul. Poprávu tak přichází žlutá karta za simulaci pro hostujícího záložníka.
 
29
Mohlo být hned vyrovnáno! Pas Danoského z levé strany našel úplně osamoceného Mareše, ten ale balón v gólové pozici trestuhodně minul.
 
27
Bohemians právě vstřelili branku!
První centr Šírla ještě hosté odvrátili, balón se ale ke zkušenému hráči vrátil zpět. RADEK ŠÍRL ho pak poslal na první tyč, kde balón těsně před Hruškou tečoval jeden z Příbramských do vlastní sítě! Gól je připsán Šírlovi, neboť jeho pas mířil na bránu.
 
19
Po průniku Moravce chtěl do pokutového území centrovat Martin Kolář, míč mu ale trochu sjel. To však zaskočilo i brankáře Hrušku, jenž pak sledoval, jak se balón snáší na břevno a od něj do zámezí.
 
17
Rohový kop Divíška si ve vápně našel Jugase, ten ale z blízka domácí branku překopl. Nutno však na jeho obranu dodat, že byl v hodně nefotbalové pozici.
 
15
Příliš důrazný byl na středu hřiště domácí Jan Moravec a vidí první žlutou kartu dnešního střetnutí.
 
9
Aktivní Ndiaye se protáhl po levém křídle a předložil míč Radovi. Jeho tečovaná střela z dvaceti metrů nadělala Hruškovi problémy, příbramský kapitán ji ale nadvakrát zkrotil.