konec AC Sparta Praha – FK Jablonec
2:1
(1:1)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
90
V poslední minutě normální hrací doby ještě dostává žlutou kartu Skalák, zároveň sudí Jech k dnešním devadesáti přidává dvě nastavené minuty.
 
86
Zoubele je prvním žlutě napomenutým Severočechem za svůj zákrok na Skaláka.
 
84
Závěrečná změna ve sparťanské jedenáctce, Hušbauer uvolňuje místo Skalákovi.
 
81
Hosté mění sestavu, Třešňák nahrazuje Hubníka.
 
76
Kadlec uvolnil před prázdnou brankou Lafatu, ten z metru a půl trestuhodně přestřeluje!
 
74
Druhé střídání Sparty, Krejčího nahrazuje Přikryl.
 
71
Střídají i hosté, Kopice nahrazuje Vukadinovič.
 
68
Sparta připravila střídání, místo Matějovského přichází Vacek.
 
59
Sparta právě vstřelila branku!
Na Kadeřábkův pas do pokutového území si naběhl Hušbauer, ve skluzu stačil posunout míč před poloodkrytou branku LADISLAVU KREJČÍMU, jehož ránu už Špit stačil pouze tečovat, nikoliv ale zastavit míč v cestě do sítě.
 
54
První změnu připravili hosté, Čížka nahrazuje navrátilec ze Slavie Jan Vošahlík.
 
48
Po rychlém brejku hostů Piták vymyslel kolmici za sparťanskou obranu, kam si přes Kadeřábka naběhl Kopic a ve stoprocentní pozici ztroskotal na skvělém zákroku Vaclíka.
 
45
V pokutovém území se objevil po odraženém míči zcela osamocený Kadlec, jeho rána bez přípravy ale nabrala opačnou faleš než sparťanský útočník potřeboval a mířila mimo branku.
 
40
Jablonec právě vstřelil branku!
Na Vaňkův centr si mezi dvěma protihráči naskočil Kopic, jehož hlavičku odraženou od břevna dorazil do sítě MICHAL HUBNÍK, sparťané marně reklamovali ofsajdové postavení střelce branky.
 
29
Sparta právě vstřelila branku!
Kadeřábek narýsoval parádní čtyřicetimetrový pas za hostující obranu, kam si naběhl VACLAV KADLEC a ač tísněn Benešem, dokázal si perfektně zpracovat míč a zblízka prostřelit Špita!
 
20
Matějovský nedovoleně zakročil proti Vaňkovi, o pár sekund později poslal k zemi i Zoubeleho a tentokrát sudí Jech vytahuje z kapsy žlutý kartónek.
 
8
Novák hrubě podskočil míč v těsné blízkosti vlastního pokutového území, Lafata jej posunul do volného prostoru Krejčímu, nedůrazná střela mladého křídelníka ale mířila dobré dva metry vedle hostující branky.