konec FK Dukla Praha – 1. SC Znojmo FK
1:1
(1:0)
Komentuje: Tereza Švandová, Jan Švanda
 
90+1
Naposledy vystřídali také hosté. Heinze nahradil Vašíček.
 
89
Dukla naposledy vystřídala. Místo Albiacha Néstora vběhl na trávník Marek.
 
89
Dukla byla blízko druhému gólu. Hašek poslal nebezpečný centr do šestnáctky, Pospěch ani Berger ale míč netrefili a ten tak pouze prolétl pokutovým územím.
 
82
Znojmo podruhé vystřídalo. Ze hřiště odešel autor vyrovnávací branky Hrošovský, místo něj si zahraje Tomeček.
 
81
Dukla mohla mít svůj jednobrankový náskok zpět. Berger z rohového kopu posadil míč na hlavu Vrzala, jenž o kousek minul znojemskou branku.
 
80
Dukla podruhé vystřídala. Ouedraogo uvolnil místo na trávníku Haškovi.
 
76
Znojmo právě vstřelilo branku!
Nováček soutěže byl za svou aktivitu ve druhém poločase odměněn vyrovnávací brankou. Nepožitek krásně uvolnil do pokutového území PATRIKA HROŠOVSKÉHO, který křížnou ranou k pravé tyči nedal brankáři Radovi šanci.
 
74
Žlutou kartu obdržel brankář Dukly Rada.
 
69
Znojmo poprvé vystřídalo. Trávník opustil Lacko, přišel na něj Zeba.
 
64
Dukla poprvé vystřídala, místo Malého vběhl na trávník Hlinka.
 
62
Znojmo touží po vyrovnání a nebylo od něj daleko. Nepožitek napřáhl zpoza šestnáctky a jeho jedovatý pokus prosvištěl kolem levé tyče Radovy brány.
 
53
Helísek zastavil na levé straně nedaleko pokutového území Znojma pronikajícího Bergra a obdržel žlutou kartu.
 
49
Výtečný signál předvedla Dukla z přímého volného kopu. Malý místo centru do šestnáctky našel nabíhajícího Bergra, který vystřelil z první jen kousek vedle pravé tyče Hrubého brány!
 
41
První žlutou kartu v utkání viděl stoper Božič.
 
26
Dukla právě vstřelila branku!
Pražané jdou do vedení! Centr z pravé strany brankář Hrubý nezkrotil a míč vyrazil pouze do míst, kde číhal domácí kapitán PATRIK GEDEON, který ho levačkou uklidil do sítě.
 
19
Dukla si vypracovala obrovskou příležitost! Vrzal zleva vhodil dlouhý aut až do pokutového území, kde se míč po prodloužení dostal na hlavu Ouedraoga, který orazítkoval břevno!
 
15
Pohledná akce Dukly, kterou rozjel Berger. Prostrčil míč doleva na Albiacha Néstora, ten si v pokutovém území obhodil obránce a poté přihrávkou našel v šestnáctce krajana Romeru, který to zkusil pravačkou z voleje. Bránu ale vysoko přestřelil.
 
8
První dobrá šance, kterou si vytvořili hosté. Po rychlé akci po levé strany odcentroval do šestnáctky Mudra, Vrzal zaváhal a pustil Hrošovského k hlavičce, která o kousek minula levou tyč Radovy brány.