konec FK Mladá Boleslav – FK Teplice
0:4
(0:1)
Komentuje: Štěpán Tomš, David Bohata
 
88
Mareš dostal hezký pas dopředu na pravé straně. Udělal kličku Grigarovi, který proti němu vyběhl. Útočník Boleslavi se dostal do ostrého úhlu, tak ještě chvíli brankáře motal, poté nacentroval před prázdnou bránu, ale centr byl jednak nepřesný, jednak kolem brány hlídkovali dva obránci Teplic.
 
86
David Jablonský (TEP) vidí druhou žlutou kartu a mizí předčasně do kabiny.
 
83
Dnešnímu utkání oficiálně přihlíží 837 diváků. No, tolik jich na tribunách rozhodně není...
 
81
Poslední střídání dne. Teplického Aidina Mahmutoviče nahradí Andrej Kerić.
 
78
No a posledního střelce branky Martina Jindráčka nahrazuje Tomáš Jursa.
 
76
BoleslavskéhoFrantiška Ševinského střídá Mirzad Mehanovič.
 
75
Teplice právě vstřelily branku!
Tohle byla velice komická situace. Miller nejdřív kličkou obehrál napadajícího soupeře, potom mezi dalšími dvěma hráči Teplic prošťouchl míč na Ševinského. Ten nezhodnotil šoumenství svého spoluhráče, podržel míč, jako by nevěda, že se v jeho okolí vyskytují žlutí sršni. Ti se zmocnili míče a v raritní situaci 4 na nikoho a MARTIN JINDRÁČEK lobem překonává Millera. tohle je debakl.
 
74
Střídají i hosté. Egon Vůch nahrazuje na trávníku Marka Krátkého.
 
68
Jakub Mareš (MBL) vidí nataženou ruku rozhodčího. A na konci té ruky je karta žluté barvy.
 
59
Teplice právě vstřelily branku!
Na pravé straně pelášil z mírného úhlu na Millera rychlík Mahmutovič. Zkušený gólman výborně míč vyrazil, ale v okolí penaltového puntíku se vyskytoval zcela neobsazený FRANCI LITSINGI, jenž hlavou pohodlně doťukl míč do odkryté brány. Miller jen naštvaně rozhazuje rukama směrem ke svým obráncům.
 
54
První karetní trest pro hráče ze středočeského města. Jan Kysela (MBL) fauloval přímo pod teplickým fanouškovským kotlem.
 
51
Josef Kaufman (TEP) fauloval Štohanzla a vidí žlutou kartu.
 
48
Teplice právě vstřelily branku!
MARTIN JINDRÁČEK dostal zprava přihrávku od Litsingiho a měl dost času i prostoru, aby uvnitř šestnáctky zamířil k tyči a rozvlnil síť za Millerem.
 
45
Ještě před začátkem poločasu dochází ke střídání mladoboleslavského trenéra Mináře. A rovnou ke dvojitému. Nevýrazné mladíky Synka s Rozsívalem nahrazují Lukáš Opiela a Jan Štohanzl.
 
43
A je z toho žlutá karta pro Davida Jablonského (TEP).
 
34
Mahmutovič měl míč na hranici malého vápna, ale uskočil mu!
 
32
Tepličtí vhazovali aut. Nikdo se na něj nenabízel. Boleslavští se po něm snažili získat balón. Jakub Podaný (TEP) šel do skluzu proti Kyselovi, který bolestivě vyjekl a skončil ležet přímo v prostoru domácí lavičky.
 
23
Teplice právě vstřelily branku!
AIDIN MAHMUTOVIČ dostal přihrávku za obranu. Marně ho stíhal Johana. Bosenský hráč si před finálním kopem ještě navedl míč trochu do strany a potom ho prostrčil do protipohybu brankáře Millera.