konec FC Zbrojovka Brno – AC Sparta Praha
3:2
(2:0)
Komentuje: Jan Nečas
 
89
Sparta právě vstřelila branku!
Tak přeci jen Sparta ještě zkusí zabojovat alespoň o bod. Po obrovské chybě Škody se k centru osmělil Tomáš Přikryl a našel nabíhajícího VÁCLAVA KADLECE, který snižuje na rozdíl jediné branky.
 
71
Sparta právě vstřelila branku!
JOSEF HUŠBAUER vykřesává pro Spartu alespoň jiskřičku naděje, i po jeho úspěšné střele z penaltového puntíku po přihrávce Bednáře však v tři body nevěří už ani ti nejzapřísáhlejší Sparťani.
 
47
Brno právě vstřelilo branku!
Neuvěřitelná jízda Brna pokračuje! Dalekonosnou ránu Frejlacha Vaclík vyrazil pouze na tyč, od které se míč odrazil k dobíhajícímu DAVIDU PAŠKOVI, který konečně prolamuje střeleckou smůlu. Zbrojovka vede 3:0!
 
45
Brno právě vstřelilo branku!
Spartě se vidina titulu rozpadá před očima! Brno povzbuzeno první brankou dál přitápělo pod sparťanským kotlem a v 45. minutě přidává další branku! Na krásný centr Husára vyšplhal KAREL KROUPA a nekompromisní hlavičkou přesně k tyči posílá Brno do dvoubrankového vedení.
 
39
Brno právě vstřelilo branku!
Brno konečně zúročuje svůj narůstající tlak! Za obranu Sparty se dostal PAVEL MEZLÍK a i když svou první ránu nasměroval do Vaclíka, napodruhé napaluje míč krásně pod víko.