konec FK Dukla Praha – FC Zbrojovka Brno
3:2
(2:0)
Komentuje: Tereza Švandová, Jan Švanda
 
87
Pospěch spálil obrovskou příležitost Dukly. Po centru Kaloudy zůstal v šestnáctce zcela sám, bránu ale přestřelil.
 
86
Dukla naposledy vystřídala, Pražané posilují defenzivu. Z trávníku odešel střelec zatím rozhodující branky Albiach Néstor, přišel na něj Štetina.
 
85
Vzápětí další dobrá příležitost Dukly. Engelmann našel Borka, který střílel zpoza šestnáctky těsně nad bránu.
 
84
Dvě obrovské šance Dukly v krátkém sledu! Nejprve Pospěchovu střelu gólman Doležal bravurně vyrazil, stejný hráč se ale dostal i k dorážce a mířil do odkryté brány, na brankové čáře ale hosté v posledním okamžiku míč odvrátili.
 
78
Dukla podruhé vystřídala. Místo Malého vběhl na hřiště Kalouda.
 
77
Další obrovská příležitost Brna! Po rychlé akci zatáhl míč Mezlík, přesným centrem z levé strany našel v šestnáctce zcela volného Kroupu, ten ale hlavou trestuhodně zacílil vedle pravé tyče.
 
74
Pražané ztratili přibližně na polovině hřiště míč, Brno se vrhlo do útoku a málem vyrovnalo. Husár si narazil míč s Kroupou, osamocený v šestnáctce ale nezakončil levačkou přesně.
 
73
Dukla poprvé vystřídala. Ze hřiště odešel Berger, kterého nahradil Engelmann.
 
70
Hosté podruhé vystřídali. Místo Markoviče přišel na hřiště Přerovský.
 
68
Pražané byli blízko čtvrtému úspěchu. Božič nádhernou přihrávkou za obranu vysunul Albiacha Néstora, který se snažil přelobovat brankáře Doležala, to se mu ale nepodařilo.
 
66
Hosté poprvé vystřídali. Na úkor střelce druhé brněnské branky Frejlacha vběhl na trávník Traore.
 
64
Brno právě vstřelilo branku!
Zbrojovka však nesložila zbraně a přispěchala s rychlou odpovědí. Po hlavičkovém souboji mezi Božičem a Kroupou se k odraženému míči dostal TOMÁŠ FREJLACH a pohodlně k levé tyči snížil.
 
62
Dukla právě vstřelila branku!
Hosté se po rohovém kopu vyrovnání nedočkali, naopak Dukla podnikla rychlý protiútok. Pospěch předložil míč ALBIACHU NÉSTOROVI, který parádní ranou z dvaceti metrů vymetl pravý horní kout brány.
 
59
Frejlach zasáhl šlapákem Pospěcha přibližně na polovině hrací plochy a za svůj zákrok obdržel žlutou kartu.
 
54
Brno právě vstřelilo branku!
A kontaktní gól přichází. Nenápadný centr Husára z levé strany doplachtil v šestnáctce až ke KARLU KROUPOVI, který zblízka bez přípravy překonal Radu.
 
46
Dukla mohla hned zkraje druhého poločasu zvýraznit své vedení. Berger na pravé straně prostrčil míč Malému, ten ho v pokutovém území naservíroval na zadní tyč, kde zakončoval osamocený Albiach Néstor. Španělský útočník ale trestuhodně minul bránu.
 
45
Ostrý zákrok Vrzala na Buchtu, za který domácí obránce uviděl žlutou kartu.
 
43
Dukla právě vstřelila branku!
Pražané těsně před pauzou navýšili náskok. Těsně před hostující šestnáctkou rozehráli bleskurychle přímý volný kop, TOMÁŠ BERGER oklamal kličkou brankáře Doležala a poté rozvlnil síť.
 
37
Dobrou příležitost si vypracovali hosté. Míč se po centru z levé strany dostal až k Frejlachovi, který vypálil těsně vedle levé tyče Radovy brány. Míč byl ještě tečovaný a Zbrojovka bude zahrávat rohový kop.
 
11
Dukla právě vstřelila branku!
Po rohovém kopu se domácí neprosadili. Jenže hned vzápětí se dočkali branky. Albiach Néstor našel krásným centrem v pokutovém území zcela volného ZBYŇKA POSPĚCHA, který si zpracoval míč a napálil ho nechytatelně k pravé tyči Doležalovy brány.