konec FK Teplice – FC Hradec Králové
0:2
(0:2)
Komentuje: Jakub Zahradníček
 
88
Žlutou kartou potrestán Litsingi.
 
86
Žlutou kartou potrestán Jablonský.
 
84
Janič rozehrál roh, který se podařilo hradeckým odhlavičkovat, poté následovala tvrdá střela Keriče ,kterou golman Lindr zalepil na brankové čáře. Hradecký golman dnes chytá velice povedené utkání!
 
82
Míč v hradecké síti. Bohužel pro domácí byl střelec Aidin Mahmutovič načapán v ofsaju a gol tedy nemůže platit.
 
80
Volný přímý kop na úrovní pokutového území. K jeho exekuci se staví Francis Litsingi a Josef Kaufman. Nakonec technická střela prvně jmenovaného golem nekončí. Další úspěšný zákrok pro brankáře Lindra,
 
79
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Vondrášek, přichází Kerić.
 
63
Další střídaní na straně Hradce Králové. Hřiště opustil Petr Schwarz a nahradil ho Tomáš Strnad.
 
62
A mohlo být po zápase. Ve veliké šanci navíc v bezprostřední blízkosti golama Grigara se objevil volný Hadaščok na kterého také směřoval balon. Ten ovšem neskončil v brance.
 
58
Další skvělý zákrok Lindra, který zneškodnil střelu Mahmutoviče.
 
56
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Kulič, přichází Uškovič.
 
55
Po zásahu rukou napomenut žlutou kartou hostující Tomáš Hájek.Následný centr do pokutového území hasí dobrým vyběhnutím Lindr.
 
51
Tečovaná střela Francise Litsingiho golem nekončí.Akci krásně rozeběhl Mahmutovič a poté našel volného Litsingiho.
 
40
Velmi tvrdý zákrok loktem na domácího Litsingiho. Žlutou kartu si za tento zákrok vysloužil Jan Šisler.
 
39
V další velké šanci se ocitl Štěpán Vachoušek, zakončoval z hranice malého vápna, jeho pokus ovšem skončil těsně nad!
 
35
Velmi sporný zákrok na Aidina Mahmutoviče v pokutovém území. Ten se po krásném pasu Francise Litsingiho dral do branky, ale byl zastaven skluzem hradeckého obránce. Kdyby rozhodčí zapískal penaltu, nikdo by se nemohl divit.
 
31
Velká šance domácích. Mahmutovičovi chyběl krok ke vstřelení golu. Krásným pasem od postranní lajny ho zkoušel nalézt Janič. Velká škoda pro domácí.
 
27
Střídání na straně Teplic. Zřejmě kvůli zraněný odstupuje hráč číslo 4 Lüftner.
 
24
A další žlutá, tentokrát po zákroku hostujícího Hadaščoka, následný přímý kop ovšem neznamenal příliš velké nebezpečí pro golmana Lindra.
 
23
Žlutou kartou napomenut domácí kapitán Ljevakovič, pro něj je to již 11.žlutá v této sezoně.
 
19
Jeho tvrdá a dobře usměrněná střela letěla do šibenice, ovšem golman Lindr vytáhl skvělý zákrok a střelu reprezentanta Konga zneškodnil.
 
15
Hradec právě vstřelil branku!
Obrovská smůla domácích! Střela, která sotva doletěla do branky. Původně šla střela těsně mimo, ovšem nerovnost v pokutovém území změnila její směr a hráči z Hradce vedou již 2:0. PETR SCHWARZ střílí jistě jeden z nejkurioznějších golů ve své kariéře.
 
12
Tvrdý skluz Kaufmana by sám o sobě nebyl potrestán žlutou kartou, ale následná gesta k rozhodčímu už ano. Šance Hradce z nebezpečné vzdálenosti končí vyboxováním Tomáše Grigara.
 
1
Hradec právě vstřelil branku!
Neskutečné. První střela hostí končí v brance domácích. Náhodná střela zapadla přímo do šibenice Grigarovy branky. JAN ŠISLER se raduje z branky.