konec AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň
1:0
(0:0)
Komentuje: Tomáš Kohlmann, Jan Hrabal
 
90+3
Taktické střídání na straně Sparty: Václava Kadlece nahrazuje Vlastimil Vidlička.
 
88
Sparta střídá: Léonard Kweuke střídá Josefa Hušbauera.
 
86
Avizované střídání je tady, Roman Adamov nahradil na hřišti Františka Rajtorala.
 
85
Stanislav Tecl mohl vyrovnat! Pavel Horváth mu poslal luxusní pas z poloviny hřiště přímo do penaltového území, avšak plzeňského útočníka obral v době zpracování o balon gólman Vaclík.
 
81
A je z toho všeho sparťanský roh. Ještě před ním střídá David Lafata, na hrací plochu zaplněné Letné nastupuje Roman Bednář.
 
77
Druhé střídání na straně Plzně: Daniel Kolář odchází z hrací plochy, nahrazuje jej Michal Ďuriš.
 
73
Daniel Kolář měl gólovou šanci! Parádně si naběhl na centr ze strany, hlavou však v zajímavé příležitosti přestřelil sparťanskou branku. Před ní začíná být hodně živo!
 
70
Hosté reagují střídáním: Stanislav Tecl nahrazuje Marka Bakoše.
 
68
Sparta právě vstřelila branku!
Rychlá akce Pražanů končí gólem v plzeňské síti! Ladislav Krejčí poslal velepřesný centr naběhnutému DAVIDU LAFATOVI a sparťanská posila ukázala, jak je cenná! Českobudějovický rodák poslal míč hlavou přesně do sítě. Asistence: Krejčí.
 
66
Marek Bakoš měl zajímavou možnost! Po Holkově nepřesném zpracování měl chviličku balon sám před Vaclíkem, ale ten stihl včas zaskočit. I tak to byla zajímavá šance pro Viktorku!
 
55
Pozor! Po levé straně běžel Kovařík, do vápna mu sbíhal Marek Bakoš. Ten dostal parádní centr na hlavu, ale v pádu jej umístil těsně vedle levé Vaclíkovy tyče! Největší šance Plzně v dnešním utkání!
 
45+1
Sparťané měli v závěru první půli obrovskou šanci skórovat! Po Hybschově centru nejprve střílel David Lafata, neuspěl však. O pár sekund později vznikla v plzeňském malém vápně obrovská mela, ale ta skončila balonem v zázemí. Teď to v obraně Viktorky opravdu hořelo!
 
41
Souboj David Lafata – Radim Řezník dopadl tak, že plzeňský fotbalista obdržel žlutou kartu, protože svého protivníka fauloval.
 
25
Ladislav Krejčí měl velikánskou šanci! Po bravurním pasu běžel sám na plzeňského brankáře, ten ale jeho slabší pokus vytěsnil. Sparťanský ofenzivní záložník měl obrovskou šanci!
 
22
Po Váchově minele se do gólové šance dostal Kovařík! První obrovská příležitost pro hostující fotbalisty!
 
4
První velká šance zápasu! Matějovského přihrávka našla Václava Kadlece, ale ten nedokázal prostřelit plzeňského brankáře. Parádní výběh Kozáčika zneškodnil tuto příležitost.