konec FK Teplice – 1.FC Slovácko
0:4
(0:2)
Komentuje: Martin Pešout
 
66
Slovácko právě vstřelilo branku!
Spadla klec, zavíráme krám. LIBOR DOŠEK dostal vysoký centr do vápna, zpracoval si ho patičkou, uklidil na pravou nohu a z otočky pálil do levého rohu branky. Tolik prostoru, kolik měl Došek ve vápně, by si přál každý fotbalista. Respektive, on ho nikdo vůbec nebránil!
 
53
Slovácko právě vstřelilo branku!
Myslel jsem, že jsem ve fotbale toho viděl už hodně, ale stále mě nepřestává překvapovat. Jestli byla první inkasovaná branka Teplic laciná, tak pro tu třetí není pojmenování. Slovácko zahrávalo rohový kop, který letěl přímo na Grigara, jenže gólmanovi Teplic vypadl míč z rukavic přímo k JANU TROUSILOVI, který v klídku zametl míč do sítě. Obránci opět jen asistovali.
 
36
Slovácko právě vstřelilo branku!
Slovácko zahrávalo trestný kop, po nedůrazu teplicích obránců míč kolenem trefil Trousil, od kterého balon zamířil k JIŘÍMU VALENTOVI. A ten napálil míč z minimální vzdálenosti do sítě vší silou. Grigar byl zcela bez šance.
 
19
Slovácko právě vstřelilo branku!
Jak dostat snad nejlacinější možnou branku nyní ukázali fotbalisté Teplic. Domácí neproměnili dvě gólovky, tak do brejku utekli hosté. Posléze se domácí obrana vrátila, jenže potulující se míč v malém vápně uklidil do sítě LIBOR DOŠEK.