konec FC Zbrojovka Brno – FC Viktoria Plzeň
1:3
(1:1)
Komentuje: Jan Nečas
 
90+1
Plzeň právě vstřelila branku!
Zbrojovce dnes doma nezůstane ani bod, svým dalším zářezem definitivně popravuje Brno MAREK BAKOŠ, který si naběhl na přesný zpětný míč od Pavla Horvátha. Doležal byl proti jeho voleji krátký.
 
89
Proběhlo ještě jedno plzeňské střídání, Hejda nahradil Koláře.
 
86
Kouč Čuhel už sází všechno na útok a Šoljiče nahrazuje Mohamedem Traoré.
 
84
Za přestupek proti pravidlům vidí žlutý kartonek Tomáš Kunc.
 
82
Vidíme ještě jedno střídání na straně hostí, hřiště opouští František Rajtoral, nahradil ho Martin Fillo.
 
77
Brno po obdržené brance střídá ještě jednou, Přerovský nahrazuje Lutonského
 
76
Plzeň právě vstřelila branku!
Střídání vyšlo trenéru Vrbovi na výbornou, MAREK BAKOŠ si totiž naběhl do okénka brněnské obrany a tváří v tvář Doležalovi se nemýlil.
 
75
Další střídání má na svědomí kouč Čuhel, ze hřiště stahuje unaveného Glasera, nahradí ho Tomáš Kunc.
 
67
Další žlutou kartu vidí za faul na Limberského Petr Glaser.
 
65
První střídání dnešního utkání má na svědomí kouč Vrba, utkání skončilo pro Stanislava Tecla, na hrací plochu naklusal Marek Bakoš.
 
63
Ve výborné příležitosti se ocitl domácí Petr Švancara, kterého tentokráte pomezní nezastavil, brněnský kapitán si míč hezky převzal, ale bránu ani tentokrát netrefil.
 
57
Petr Švancara měl pár metrů před šestnáctkou snad tři vteřiny času, aby si míč zpracoval a nechal ho ideálně skočit, svůj pokus namířil těsně vedle pravé tyče hostující brány.
 
48
Obrovská šance Daniela Koláře kterému předložil na malé vápno z levé strany míč Kovařík, šestadvacítka v dresu Plzně ale v pádu míč netrefila.
 
40
Fantastickou střelu z nějakých pětačtyřiceti metrů vyslal Petr Glaser a Matúš Kozáčik musel ze svého repertoáru vytáhnout ještě lepší zákrok.
 
38
Šoljič nevybíravě zastavil jednoho z hostujících hráčů a chorvatský záložník vidí první dnešní žlutou kartu.
 
34
Ve velké příležitosti se ocitá stoper Václav Procházka, kterému na fantastický kroucený míč posadil Pavel Horváth, zakončující Procházka ale prostor mezi třemi tyčemi nenašel.
 
31
Plzeň právě vstřelila branku!
V době kdy Brno poprvé začalo vepředu souvisle zlobit se do protiútoku dostávají hosté, centrovaný míč se nepodařilo odklidit Pavlu Zavadilovi, který při snaze zabránit FRANTIŠKU RAJTORALOVI podklouznul a je to 1:1.
 
6
Brno právě vstřelilo branku!
A zčistajasna tu máme vedení domácích! Petr Švancara svým typickým šněrováním dostal míč nakonec přeci jen před Kozáčíka, míč se odrazil k PETRU GLASEROVI a Zbrojovka vede 1:0!