konec SK Slavia Praha – FC Baník Ostrava
0:2
(0:1)
Komentuje: Václav Baumann
 
86
Davor Kuke nahrazuje na hřišti Vladana Milosavljeva.
 
78
Rober Zeher dostal žlutou kartu.
 
77
Tomáš Frejlach, jenž dlouho stepoval u postranní čáry, se do hry dostal až po inkasované brance. Na trávníku nahradil Kisela.
 
77
Baník právě vstřelil branku!

ROBERT ZEHER vypálil z přímého kopu přesně do šibenice! Berkovec ve slávistické brance se za skvostně zahranou standardní situací jen ohlédl.
 
73
Baník opět střídá. Zeher jde do hry místo Krauta.
 
70
Hosté poprvé střídají. Kapitán Martin Lukeš opouští trávník, posledních dvacet minut si zahraje obránce a bývalý slávista Benjamín Vomáčka.
 
64
Slávisté budou kopat další roh, ještě předtím ale domácí střídají. Místo Juhara jde do hry Stanislav Vlček.
 
58
Kiselův centr vyboxoval na poslední chvíli Bárta před nabíhajícím Latkou. Odražený balón se ale dostal za vápno k Nitrianskému, jehož rána jen těsně minula ostravskou svatyni.
 
46
Hned v úvodu druhé půle měli sešívaní dobrou šanci. Latka se vysunul až na hrot, kde sklepl míč pro volného Kisela. tomu se ale balón zamotal mezi nohama a z dobré pozice následně vystřelil hodně slabě a ještě nepřesně.
 
46
Slávisté do druhé půle vystřídali. Na hřiště už se nepodívá bývalý baníkovec Mičola, místo něj si zahraje Štěpán Koreš.
 
42
Baník právě vstřelil branku!

Lukešův centr z přímého kopu propadl na malé vápno, kde byl nejdůraznější ZDENKO KAPRÁLIK, jenž zblízka propálil Berkovce mezi nohama!
 
39
Martin Juhar zastavil rychlý kontr Baníku jen za cenu žluté karty.
 
16
Baník zahrozil ihned z brejku. Domácí obránci zapomněli na Tomáše Majtána, jenž byl zcela sám v pokutovém území. Tváří v tvář Berkovcovi ale napálil jen slávistického brankáře.