konec AC Sparta Praha – FK Teplice
1:0
(0:0)
Komentuje: Daniel Polách
 
90+5
Žlutou kartu ještě po skončení utkání obdržel hostující Václav Ježdík.
 
90+5
Josef Hušbauer fauloval a pak ještě zakopl míč. Na výsledku to jen těžko něco změní.
 
90+2
Ještě jedno taktické střídání: Marek Matějovský předal kapitánskou pásku Jarošíkovi a nechal se vystřídat Milanem Jiráskem.
 
90
Místo Ladislava Krejčího si poslední minuty zahraje Jiří Skalák.
 
88
Poslední střídání Teplic: Admira Ljevakoviče vystřídal Alen Melunovič.
 
84
Sparta právě vstřelila branku!
Neuvěřitelná situace nakonec končí míčem v teplické síti. Nejprve hlavičkoval Jarošík do břevna, od nějž se dost možná míč odrazil za brankovou čáru. Hra ale pokračovala, o dorážku se pokoušel Zápotočný, ale ani on neuspěl, pak se ale k míči dostal BEKIM BALAJ, který velmi ulevil sparťanským srdcím a zřejmě i hodně sám sobě.
 
77
Následně zahrozila i Sparta! Hušbauer výborně našel nabíhajícího Krejčího, který se natlačil před branku a tam těsně minul protější tyč.
 
76
Sparta ztratila míč na půlící čáře, Mahmutovič nakonec poslal míč k malému vápnu, kde Ljevakovič neskóroval jen díky skvělému Vaclíkovi, který Spartu zachránil v poslední možný moment! Těžký a důležitý zákrok promrzlého sparťanského brankáře.
 
73
Matějovský našel hlavu Jarošíka, jenž poslal míč k Balajovi, který z bezprostřední blízkosti vyslal velmi slabou ránu a Grigar na brankové čáře zasáhl!
 
71
Sparta se přesto dostala do zakončení, Přikrylova nádherná rána z velké dálky ale zaplula těsně vedle levé Grigarovy tyče!
 
69
Je tomu tak. Petr Dolejš vystřídal zraněného Tomáše Jursu.
 
67
Jarolím poměrně nepochopitelně vypustil souboj ve středu pole a k míči se tak dostal Matějovský, který přes Lukáše minul pravou teplickou tyč!
 
65
Sparta nečekaně rychle rozehrála a Hušbauer pořádně protáhl Grigara, který nepříjemnou ránu vytáhl zpod břevna na roh!
 
61
Střídá také Sparta: místo Pavla Kadeřábka přišel Tomáš Přikryl.
 
57
Teplice poprvé střídají: Egona Vůcha nahradil Václav Ježdík.
 
54
Hušbauer výborně vysunul dopředu na hraně ofsajdu se pohybujícího Krejčího, ten ale před Grigarem zřejmě zavřel oči a výborným zákrokem nechal vyniknout teplického brankáře!
 
36
Tak jsem to zakřikl! Hušbauer skvěle udržel míč u koncové čáry, pak jej předložil pod sebe na šestnáctku úplně volnému Balajovi, jenž podcenil zakončení a v čisté šanci poslal míč pouze do padajícího Grigara.
 
19
Ve spolupráci zahraničních fotbalistů si narazil Pamič s Balajem a bodlem dva metry zpoza šestnáctky vystřelil na zadní tyč, od níž se míč nakonec odrazil mimo!
 
15
Hušbauer převzal míč od Krejčího před šestnáctkou, vběhl do ní a stanul tváří v tvář proti Grigarovi, jenomže ve vyložené šanci těsně minul levou teplickou tyč!