konec FC Hradec Králové – FK Teplice
2:0
(1:0)
Komentuje: Sanny Muharem
 
90+2
A ještě jedna změna. Za bouřlivého potlesku opouští hřiště Dušan Uškovič, tohoto střelce nahradí Tomáš Strnad.
 
90+1
Taktické střídání domácího mužstva. Ze hry odstupuje Haris Harba, zápasové tempo na poslední vteřiny okusí i Michal Pávek.
 
90
Admir Ljevakovič se provinil na své polovině nedovoleným zákrokem a dostává žlutou kartu.
 
82
Severočeši chtějí ještě nějakým způsobem zareagovat. Teplický trenér na plac posílá Melunoviče, do sprch doslova sprintuje Egon Vůch.
 
82
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Troufám si tvrdit, že je rozhodnuto! Penaltu zahrával DUŠAN UŠKOVIČ a technickou střelou k tyči nenechal hostujícího brankáře vyniknout. Slovenský útočník si tak na své konto připsal již druhou branku v zápase.
 
81
Penalta! Pavel Dvořák unikal po pravé straně uvnitř pokutového území a Václav Ježdík jej podrazil!
 
80
I kouč hradeckého výběru střídá. Na hřiště přichází Emir Halilovič, dolů jde Vojtěch Štěpán.
 
68
První střídání na straně hostů. Andrej Kerič přichází oživit ofenzívu severočeského týmu, ze hřiště pak míří Jakub Podaný.
 
66
Zajímavá šance Teplic! Aidin Mahmutovič našel skvostnou přihrávkou za obranu Marka Jarolíma. Ten nad ničím nelamentoval a vypálil, jeho střela mířila pouze do boční sítě!
 
55
Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 3101 diváků.
 
52
Milan Fukal zatáhl za záchrannou brzdu, když fauloval sprintujícího hostujícího hráče. Těsně před rohem pokutového území tak budou Severočeši zahrávat přímý volný kop. Hradecký stoper navíc dostává kartu barvy žluté.
 
50
Po tomto přestupku se do nelichotivé listiny rozhodčího zapisuje i Dušan Uškovič.
 
49
Uškovič našel rozbíhajícího se Holeše. Ten sprintoval podél postranní čáry, přičemž jej nedovoleně zastavil Jakub Podaný, za což vidí od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
 
18
A Východočeši mohli přidat další gól! Agilní Štěpán chytrým lobem vybídl ke střele znovu Uškoviče. Slovenský forvard se do balónu opřel na hranici vápna z první, branku ale netrefil.
 
16
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Domácí tým jde do vedení! Zvýšená aktivita domácího mužstva znamená vedoucí branku. Štěpán si narazil se Šislerem, druhý jmenovaný poslal prudký přízemní centr na malé vápno, kde jej do branky nasměroval DUŠAN UŠKOVIČ. Hradecký stadion tak rázem zaplavila euforie.
 
14
Hradec se mohl dostat do vedení! Po sérii několika odrazů se balón dostal až k volnému Hochmeisterovi, jenž vyslal přízemní střelu. Před ním už byl pouze brankář Tomáš Grigar, ten jeho střelu výborně zlikvidoval. Díky tomuto zákroku je stav stále stejný! Hradečtí mohou v náporu pokračovat, mají k dispozici kop od rohového praporku.