konec FK Jablonec – FK Dukla Praha
2:2
(1:1)
Komentuje: LŠ
 
90+3
Jablonec právě vstřelil branku!
Neuvěřitelný závěr duelu! Berger musí své zahozené příležitosti litovat dvojnásob, o chvilku později totiž protivník z poslední akce vyrovnal. Beneš prodloužil míč na DAVIDA LAFATU, ten vyhrál souboj s obráncem a přehlavičkoval Radu – 2:2.
 
90+1
Dukla mohla definitivně pečetit své vítězství. Velkou šanci měl střídající Svatonský, těsně před Špitem ale volil přihrávku spoluhráči Bergrovi. Ten však poloprázdnou svatyni trestuhodně přestřelil.
 
85
Soupeř reaguje stažením Pázlera, ten byl dnes na trávníku hodně vidět. Na poslední minuty si zahraje Svatonský.
 
84
Poslední změna v domácím celku. Kopice vystřídal Haurdič.
 
80
Vít Beneš měl na hlavě vyrovnání! Po rohovém kopu vyskočil jako první do vzduchu, razantním zakončením ovšem těsně minul. Míč skončil těsně vedle levé tyčky.
 
78
Střídání Dukly. Malého nahradil Přeučil.
 
75
Domácí podruhé vystřídali. Čížek vpustil do pole Třešňáka.
 
72
Pavel Hašek ovšem šancí pohrdl, pokutový kop nedokázal proměnit! Tvrdou ranou branku přestřelil.
 
71
Vaněk v šestnáctce fauloval! Dukla bude kopat penaltu. Domácí záložník vidí žlutou kartu.
 
68
První změna v hostujícím celku. Místo Pospěcha si zahraje Marek.
 
65
Střídání domácích. Hřiště opustil Štochl, nahradil jej Zoubele.
 
63
Již třetí potrestaný hráč Dukly v dnešním klání. Žlutou kartu spatřil Pospěch.
 
58
Dukla právě vstřelila branku!
Pražský celek podruhé v zápase svému sokovi odskakuje. Domácí ani na několik pokusů nedokázali odvrátit balon od své branky, před malým vápnem se jej nakonec zmocnil ONDŘEJ VRZAL a tvrdou ranou nedal Špitovi šanci – 1:2.
 
35
Jablonec právě vstřelil branku!
Baumit vyrovnává, v pětatřicáté minutě srovnává se soupeřem krok. Za Radova záda dopravil míč FILIP NOVÁK. Před malým vápnem se jako první dostal k soupeřově pasu a neomylně zakončil – 1:1.
 
31
Z následného přímého kopu vyděsil Radu záložník Čížek. Pálil tvrdě k tyči, hostující strážce svatyně se prolétl vzduchem a míč odrazil.
 
30
Štětina vidí žluté napomenutí. Skluzem zezadu poslal k zemi protihráče.
 
22
Ovšem nyní už mohlo být v jabloneckém táboře veselo. Vaňkův pas zprava doputoval až na hlavu Lafaty, jenž zakončoval z penaltového puntíku. Rada reflexivním zákrokem míč vytěsnil.
 
16
Dukla právě vstřelila branku!
Hosté jdou do vedení! Baumit zaváhal v defenzivě, po pravé straně prolétl až do pokutového území TOMÁŠ BERGER a přízemní ranou pokořil Špita – 0:1.
 
15
Žlutou kartu uviděl hostující Petr Malý.
 
1
Úvodní výkop obstarali hosté, ovšem kupředu se poprvé vydal protivník. Rada měl plné ruce práce, z dálky pálil Lafata. Ke střele se poté dostal také kapitán Loučka, hostující gólman si připsal dva úspěšné zákroky.