konec SK Slavia Praha – FK Teplice
2:0
(0:0)
Komentuje: Václav Baumann
 
89
Slávistický kouč Rada připravil poslední změnu, když stáhl Kisela a na poslední desítky vteřin pustil do hry Lukáše Jarolíma.
 
86
Vošahlík jde ze hry, nahradí ho Štěpán Koreš.
 
81
Slavia právě vstřelila branku!

Vošahlík mohl z hranice velkého vápna střílet sám, ale ještě nabil ONDŘEJI PETRÁKOVI na pumelici z druhé vlny a ta skončila přesně v koutku Grigarovy brány! Teplický gólman se za střelou jen otočil.
 
79
Vošahlík se po pravém křídle prohnal přes Rosu a přihrál míč Mičolovi. Střídající forvard však měl balón pod sebou a zamířil jen do boční sítě.
 
77
Slavia právě vstřelila branku!

Sešívaní přežili dvě obrovské šance Teplic a vzápětí udeřili. Za obranu si z pozice pravého beka naběhl MILAN NITRIANSKÝ a prostřelil Grigara!
 
76
Vachoušek naservíroval míč mezi domácí stopery a Mahmutovič ho špičkou kopačky posunul jen lehce mimo tři tyče.
 
75
Mahmutovič se od poloviny hřiště rozbíhal za nakopnutým míčem, Hubáček ho zastavil stažením za dres. Hosté chtěli červenou kartu, jelikož ale za balónem ještě pelášil Latka, vytáhl sudí Paták žlutou.
 
74
Mahmutovič ve slávistickém vápně vydoloval míč, obmotal se kolem Mičoly a Juhara a z těžkého úhlu jen těsně minul domácí bránu.
 
70
Mičolův pas dopadl přesně na nohu Kisela, jenž ale balón z hranice malého vápna kopl nad Grigarovu bránu.
 
69
Mahmutovič v hostujícím dresu nahrazuje vyčerpaného Keriče.
 
68
Další Juharův centr z levé strany si tentokrát našel Kisel, hlavou ho však poslal těsně nad.
 
67
Teplice stahují ze hry Marka Jarolíma, místo něj jde do boje Vondrášek.
 
61
Teplický stoper Lukáš na poslední chvíli stáhl unikajícího Škodu, jenž by jinak šel sám na Grigara, a po červené kartě jde do sprch!
 
59
Slávistickou ofenzívu jde oživit Tomáš Mičola, místo na hřišti mu uvolnil Luboš Tusjak.
 
55
Tusjak ztratil míč v souboji s Ježdíkem a musel rychle faulovat, aby zabránil nebezpečně vypadajícímu protiútoku. Jeho zákrok pochopitelně rezultoval ve žlutou kartu.
 
50
Kisel rozehrál až příliš rychle a dostal od sudího Patáka žlutou kartu.
 
49
Egon Vůch se od poloviny hřiště rozběhl s balónem a před šestnáctkou ho poslal na slávistickou bránu. Jeho střela však těsně minula vzdálenější tyč Čontofalského svatyně.
 
34
Obrovská šance Teplic, kterou trestuhodně zahodil Andrej Kerič! Marek Jarolím nacentroval z levé strany na osamoceného Keriče, jenž však ze šesti metrů hlavou minul domácí branku.
 
31
První vážnější šance zápasu a na kontě ji mají slávisté. Juhar obral u postranní čáry o míč Ježdíka a poté vyslal do šestnáctky prudký přízemní centr, který se od Kisela odrazil jen metr vedle Grigarovy pravé tyče.