konec FC Viktoria Plzeň – FC Zbrojovka Brno
2:3
(1:1)
Komentuje: Marek Kratochvíl
 
90+3
Tak to je neuvěřitelné! Ve čtvrtek hrdina, dnes smolař. Michal Ďuriš měl v poslední minutě na hlavě vyrovnání po centru Štípka, ale sám před brankářem nedokázal hlavou zamířit přesně.
 
84
Mezitím vystřídal Petr Švancara, kterého nahradil Milan Jurdík.
 
84
Obrovská šance pro domácí. Štípek nacentroval balon na malé vápno na Ďuriše, ale ten se nedokázal prosadit.
 
81
Marek Hanousek na konec zápasu nahradí Daniela Koláře.
 
77
Martin Fillo odchází ze hřiště. Namísto něj naskakuje Jakub Hora.
 
75
Brno právě vstřelilo branku!
Tak to je neuvěřitelné, Zbrojovka otáčí vývoj utkání! Obrovskou chybu v obraně teď vyrobili domácí hráči a přečíslení tří hráčů na jednoho zakončil do prázdné branky MILAN HALAŠKA. 2:3!
 
73
Brno právě vstřelilo branku!
A je opět vyrovnáno! Tentokráte se prosadil PAVEL MEZLÍK, který si skvěle zaběhl do vápna a po parádní přihrávce patou od jednoho ze spoluhráčů prostřelil na bližší tyči jinak jistého Bolka. 2:2!
 
69
První střídání na plzeňské straně. David Štípek se podívá na hřiště místo Marka Bakoše.
 
64
Petr Buchta už je na hřišti. Vystřídal Milana Lutonského.
 
60
Lamine Falla nahradil na hrací ploše Milan Halaška.
 
53
Nádherný zákrok proti Švancarovi teď vytáhl Petr Bolek. Brněnský kapitán se silou prorval do vápna, ale na brankáře Plzně nevyzrál.
 
51
Plzeň právě vstřelila branku!
Plzeň jde opět do vedení. Stačilo jí jen pár minut po návratu na hřiště a po povedené patičce Marka Bakoše mohl slavit FRANTIŠEK RAJTORAL. Ten krásně přeloboval Doležala a vrátil domácím jednobrankový náskok. 2:1!
 
45
Další roh přinesl největší šanci pro Viktorii. Fillo hlavičkoval nepřesně, přestože byl osamocen a nikým neobtěžován na malém vápně.
 
39
Další nepřesnost domácích na pravé straně. Mezitím dostává žlutou kartu Zavadil, zřejmě za protesty.
 
30
Darida dostal ve vápně nabídku ke skórování. Fillo mu nabil přímo do nohy, ale nadějný mladík nedokázal zamířit přesně a minul branku.
 
19
Brno právě vstřelilo branku!
V Plzni je vyrovnáno! Z pravé strany přilétl do vápna Bolka přesný centr z nohy Mezlíka. Míč si našel LUDĚK PERNICA a přesnou hlavičkou do spodního rohu branky vrací hostům nerozhodný stav. 1:1!
 
9
Plzeň právě vstřelila branku!
A je tu první branka! Pavel Horváth zakroutil balon z přímého kopu na hlavu Marka Bakoše, který hlavičkou nastřelil tělo osamoceného VÁCLAVA PROCHÁZKY. Od něj se balon odrazil do odkryté branky Doležala. 1:0!
 
3
Obrovská šance domácích hned v úvodu! Po centru Horvátha se dostal k hlavičce Bakoš, jeho střelu ale stihl Doležal zázračně vyrazit.