konec FK Příbram – FC Baník Ostrava
4:0
(1:0)
Komentuje: Michal Mezera
 
Je konec gólově bohatého utkání mezi Příbramí a Baníkem Ostrava. Domácí Příbram deklasuje Slezany v poměru 4:0 a nutno říci, že zcela po zásluze. Domácí byli jednoznačně lepším týmem a dnes se prosadili výrazněji i gólově. Po jedné brance dali Jiří Mareš s Jakubem Jugasem a hned dvě premiérové v Gambrinus lize přidal mladíček Stratil. Za mohutných oslav se s Vámi z příbramské Startip Arény loučí Michal Mezera. Příjemný zbytek víkendu.
 
Konec zápasu.
 
90
Příbram právě vstřelila branku!
Tak to už je Ostrava skutečně zralá na ručník! Již ve třetím utkání po sobě inkasuje čtyři branky a opět zřejmě prohraje poměrem 0:4! LUKÁŠ STRATIL dává dnes svůj druhý gól! Doslova ukličkoval domácí obránce a poslal míč nechytatelně na přední tyč! Příbram – Ostrava 4:0!
 
89
Hruška v poklidu rozehrává míč a snaží nastřádat cenné vteřinky.
 
88
Další pokus příbramských mimo branku Baníku Ostrava.
 
87
Fantasticky si nyní počínal Aleš Hruška při střele Petruse i při následné dorážce Milosavljeva a drží nadále čisté konto! Výborné zákroky oceňují i příbramští diváci.
 
86
Domácí vybojovali vhazování u středového kruhu.
 
85
O třech bodech je již rozhodnuto a to vědí i obě mužstva a nikam již se příliš neženou.
 
84
A domácí fanoušci podporují své oblíbence i pokřikem "příbramský válec". Dnes se Příbrami skutečně utkání velice vyvedlo.
 
82
A domácí fanoušci se přeci jen dočkávají! Poslední střídání Příbrami – za velkých ovací odchází Jiří Mareš a snad ještě větším potleskem je na hřišti vítán miláček příbramského publika Petr Švancara.
 
80
Příbram právě vstřelila branku!
Tak to už je velká paráda pro domácí Příbram! Třetí branku v síti Baníku Ostrava střílí střídající LUKÁŠ STRATIL po parádní dalekonosné střele z dobrých dvaadvaceti metrů! Příbram – Ostrava 3:0.
 
78
Faul Lukáše Stratila je ohodnocen rozhodčím Nenadálem žlutým kartónkem.
 
77
Trenér František Straka si zřejmě Petra Švancaru nechává na poslední střídání.
 
76
A je tu příbramské střídání číslo dvě – odchází Martin Abraham a přichází Tomáš Pilík.
 
74
Hruška v poklidu zasáhl proti dalekonosné střele Lukeše.
 
73
Po menším faulu Divíška budou u míče opět hosté.
 
71
Ten v posledních minutkách tvoří hru a snaží se proniknout do vápna domácího 1.FK.
 
70
Řezníček chtěl nastřelit jednoho z hostujících hráčů a vybojovat pro Příbram roh, ale to se mu nakonec nepovedlo a tak hraje Baník.
 
69
Příbram má nahráno a tak se soustředí spíše na defenzivu, Ostrava se musí více tlačit do pokutového území Příbrami, pokud chce ještě s utkáním něco udělat.
 
67
Domácí chtěli podniknout rychlý brejk, ale Baník se dokázal vrátit a akci Příbrami si pohlídat.