konec FK Jablonec – 1.FC Slovácko
1:1
(0:1)
Komentuje: Ondřej Belák
 
Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne.
 
I podle bezprostředních reakcí na obou stranách to vypadá, že remíza dnes nikomu velkou radost neudělala. Je ale naprosto zasloužená, sledovali jsme zcela vyrovnaný duel. Jablonec do druhé půle zásluhou Kalabiškova gólu vstupoval s mankem, které hned zkraje poločasu smazal pěknou střelou Hübschman. Týmy si nemají co vyčítat ani, co se týče trefených břeven – na obou stranách pokazilo radost jednou.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+3
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází Vojtěch Patrák.
 
90+2
Už se dalo střílet, Jan Chramosta nicméně ze standardky ještě hledal spoluhráče. A to se nepovedlo, Filip Nguyen bude vykopávat od své brány.
 
90+1
Matěj Polidar opakovaně tlačil míč do vápna. Trávník ho fauloval, domácí se znovu přiblížili.
 
90
Stanislav Hofmann až příliš viditelně osahával Chramostu, který získal standardku od postranní čáry. Zároveň startuje tříminutové nastavení.
 
89
Petr Reinberk prodloužil jablonecký nákop do autu, Severočeši vhazují.
 
88
Neskutečné! Střelu na sebe vzal Petr Reinberk. Jan Hanuš míč parádním zákrokem vyrazil na břevno, od kterého balon zamířil na brankovou čáru, kde poskakoval okolo ležícího brankáře. Gól to ale podle všeho nebyl, což potvrdil i VAR. Pokračujeme za stavu 1:1!
 
87
Jan Chramosta lehce přitáhl Daníčka. A Slovácko má dobrou šanci, jak rozhodnout utkání! Má totiž k dispozici standardku skoro z osy hřiště jen asi dva metry za pokutovým územím.
 
86
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Davis Ikaunieks.
 
85
Zajímavé je, že Jablonečtí stále fungují bez jediného střídání, což se ale brzy změní.
 
84
Vasilij Siňavskij přiběhl na krátkou rozehrávku rohu. Po jeho centru to z druhé strany zkoušel ještě Trávník, ale přesnost centrovaných balonů si dnes Uherskohradišťští za rámeček nedají.
 
83
Do Trávníkova přenesení hry se nechtěně vložil rozhodčí, což podle nových pravidel znamená míč pro poškozený tým – v tomto případě Slovácko.
 
82
Rohový kop šel rozehrát Michal Trávník, jehož rohlíček do pokutového území nekompromisně odhlavičkoval dnes velmi dobře hrající a zejména bránící Jan Král.
 
81
Roh pro Slovácko.
 
80
Marek Havlík potáhl míč okolo už asi unaveného Jovoviće. Následný nákop si našel bránící Souček, který sklepl balon hlavou svému gólmanovi.
 
79
Rozhodčí na ochotný Považancův pád nereagoval, stejně jako na následný kolaps Kalabišky, kterého zezadu opracovával právě Považanec. Sudí dnes nechává hru plynout.
 
78
Matěj Polidar táhl brejk do otevřené hostující obrany. Asi mohl i přihrávat, ale rozhodl se pro střelu zpoza vápna, která prosvištěla těsně nad břevnem!
 
77
Petr Reinberk je dnes hromosvodem jabloneckých faulů. Teď se znovu svíjí na zemi, kam ho tentokrát poslal Daniel Souček.