konec FK Jablonec – FK Mladá Boleslav
1:1
(1:1)
Komentuje: Ondřej Belák
 
Ode mne je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a přeji hezký víkend.
 
Je dobojováno. Po velice atraktivním prvním poločase, ve kterém taky padly oba góly, se produkce šancí zastavila. Dělba bodů je dnes zřejmě spravedlivá, byť se oba celky až do konce snažily o vítězný úder. Mladá Boleslav tak potvrdila pověst v jarní části remízového týmu, zatímco Jablonečtí po dvou porážkách zapsali aspoň bod.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+3
Jablonec v závěru utkání limitují vlastní nepřesnosti. Domácí se snaží ještě něco vytvořit, ale sami ztrácejí míče už těsně za půlicí čarou.
 
90+3
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jaromír Zmrhal, přichází Jakub Klíma.
 
90+2
Jakub Martinec nezvládl rozehrávku a na hrbolatém hřišti poslal balon pouze do autu.
 
90+1
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Jakub Podaný.
 
90+1
Nad rámec řádné hrací doby jsou nastaveny čtyři minuty! A určitě nás čeká zajímavá podívaná, ani jeden tým se totiž nechce smířit s bodem.
 
90
Po sporném odrazu balonu do zámezí přisoudil rozhodčí aut Boleslavi. To rozlítilo trenéra Radu, kterého musel Emanuel Marek osobně přijít uklidnit.
 
89
Jiří Skalák si při zpracování míče na hraně jabloneckého pokutového území pomohl rukou, čehož si sudí Marek všiml a přerušil hru.
 
88
Jaroslav Zelený dobře vyvezl míč přes půlicí čáru. Faulován posléze byl Miloš Kratochvíl, Severočeši tak budou rozehrávat standardní situaci.
 
86
Jakub Martinec dobře zasáhl proti centru z levého křídla. Hosté stupňují svůj tlak, momentálně mají více ze hry.
 
85
Vladimir Jovović pomohl na zem Douděrovi. Mladá Boleslav si tak může prodloužit svůj pobyt na útočné polovině.
 
84
I podle názoru videa bylo vše v pořádku, zápas pokračuje.
 
Situaci však ještě zkoumá VAR...
 
82
Krátce po rozehrání chtěl Dominik Mašek pádem ve vápně získat pro hosty penaltu, rozhodčí ji ale nenařídil, hraje se dál!
 
81
Ladislav Takács si vymodlil faul na Krobovi, Středočeši budou rozehrávat standardku z optimálního prostoru pro centr.
 
80
Vladimir Jovović si teď musí vyslechnout pokárání od trenéra Rady, utopil se totiž ve vlastních kličkách a Samuel Dancák ho obral o balon.
 
79
Hodně atypická rozehrávka Boleslavi. Samuel Dancák si vzal míč od brankáře Diviše a mezi protihráči jej vyvezl až k půlce hřiště, odkud se hosté posouvají dál.
 
78
Antonín Křapka dobře zasáhl před rozeběhnutým Pleštilem. Boleslav se však nedostala daleko, protože na druhé straně hřiště zabojoval Jaroslav Zelený.