konec FC Viktoria Plzeň – FK Příbram
3:3
(1:2)
Komentuje: Jakub Štěrba
 
To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku sobotního večera s s vámi loučím a u dalších zápasů z plzeňské Doosan Arény se opět budu těšit, na shledanou.
 
Je dobojováno. Neskutečné utkání končí nakonec remízou 3:3. Příbram se dostala v prvním poločase do dvoubrankového vedení, pálili Pilík s Novým. Viktoria pouze zásluhou Beauguela v nastaveném čase snížila na rozdíl jediné trefy. Do druhé půli nastoupil Zdeněk Ondrášek a tento impuls Plzni vyšel. Plzeň byla okamžitě lepším mužstvem a zásluhou Jakuba Brabce dokázal i srovnat skóre. Velký tlak nakonec skončil dalším gólem v nastaveném čase, když se po dlouhé době dokázal prosadit Zdeněk Ondrášek. Když už to vypadalo, že Plzeň ze zápasu bude brát tři body, v šesté nastavené minutě vypálil Filip Zorvan a přesnou střelou přeloboval Hrušku a upravil skóre na konečných 3:3.
 
Dnešní utkání sledovalo 853 diváků.
 
Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 10:3. Rohy: 14:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:20.
 
90+7
Konec zápasu.
 
90+6
Příbram právě vstřelila branku!
Tak to je neskutečné, Příbram v šesté nastavené minutě srovnává! Prodloužený nákop se dostal k FILIPU ZORVANOVI, který z velké dálky, prudkou střelou, přeloboval Aleše Hrušku.
 
90+5
Příbram se dostala ještě na útočnou polovinu, jenomže střeleckou pozici si hosté nevytvořili, vypadá to, že je rozhodnuto.
 
90+4
Plzeň už nemá kam pospíchat. Odražený balon se dostal ke Kalvachovi, který raději zahrát na jistotu směrem dozadu.
 
90+3
Navíc balon drží Viktoria, konkrétně Pavel Šulc. Mladý záložník se dokonce odhodlal ke střele, která byla z hranice vápna sražená na další rohový kop.
 
90+2
Nyní je na tahu Příbram, ta to ovšem bude mít již hodně složité.
 
90+1
Plzeň právě vstřelila branku!
Povedlo se, Plzeň v nastaveném čase otáčí vývoj zápasu na svou stranu. Jakub Brabec z levé strany našel na středu Lukáše Kalvacha, jehož tvrdou ránu Šiman nezkrotil, k pohotové dorážce bleskurychle přispěchal ZDENĚK ODNRÁŠEK, který překlápí vývoj zápasu na stranu Viktorie.
 
90+1
Hlavní rozhodčí ve druhém poločase nastaví pět minut.
 
90
Kayamba kouzlil na pravé straně, jeho výsledkem je další rohový kop.
 
90
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jaroslav Tregler, přichází Stefan Vilotić.
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Edrisa Lubega, přichází Radek Voltr.
 
89
Žlutou kartu dostává Jaroslav Tregler (1.FK Příbram).
 
88
Další hráč Příbrami na hrací ploše, hlavní rozhodčí přivolává zdravotníky, tudíž pár desítek vteřin se opět nebude hrát. Treglerovi se zpět na nohy opravdu nechce.
 
88
Za hosty se připomněl Jan Rezek, který si našel odražený balon. Jeho střela ze střední vzdálenost ale mířila hodně vysoko.
 
87
Posléze si na centrovaný balon naběhl Milan Havel, jenomže i kdyby domácí obránce dal gól, kvůli ofsajdu, byl neplatil.
 
86
Už se opět hraje a Aleš Čermák mohl rozhodnout. Plzeňský středopolař dostal míč ideálně proti noze, ale jeho střela k Šimanovi nedoletěla.
 
85
V pokutovém území nadále zůstává ležet jeden z hostujících hráčů, což se pochopitelně nelíbí domácím fotbalistům.