konec HC VERVA Litvínov – Mountfield HK
4:2
(1:1, 1:0, 2:1)
Komentuje: Petr Frömel
 
58:13
Hradec právě vstřelil branku!
Hostům vykřesává naději JAKUB POUR, jenž si nabruslil do dobré palebné pozice a ranou do horní části brány nad vyrážečku gólmana div neprotrhl síť litvínovské brány.
Bez asistence.
 
54:30
Litvínov právě vstřelil branku!
Vypadá to, že je rozhodnuto. ONDŘEJ KAŠE se vydal s pukem do útoku a z dálky jej adresoval do opuštěné hradecké svatyně.
Bez asistence.
 
46:06
Litvínov právě vstřelil branku!
Domácí tým zvyšuje svůj náskok a dělá důležitý krok v cestě za vítězstvím. KEVIN CZUCZMAN si zpracoval přihrávku z pravé strany a prudkou ranou příklepem ke vzdálenější tyči nedal strážci hradecké svatyně šanci zasáhnout.
Asistence: Matěj Pekař a Denis Zeman.
 
29:08
Litvínov právě vstřelil branku!
Severočeský celek poprvé využívá přesilovou hru a otáčí skóre. Matúš Sukeľ si vyměnil u modré čáry přihrávku se spoluhráčem, jeho následnou střelu pak ještě tečoval MICHAL GUT a Novotný už nestačil reagovat.
Asistence: Matúš Sukeľ.
 
12:51
Litvínov právě vstřelil branku!
Je srovnáno. Novotný si s Poláškovou střelou ještě poradil a puk vyrazil pravým betonem, ovšem na dorážku MICHALA GUTA do odkryté části brány už nedosáhl.
Asistence: Adam Polášek.
 
09:28
Hradec právě vstřelil branku!
Hradec využívá přesilovku a po necelých deseti minutách zápasu se ujímá vedení. ALEŠ JERGL poslal zblízka kotouč do volného prostoru litvínovské svatyně.
Asistence: Patrik Miškář a Jeremie Blain.