konec Jungadler Mannheim – Mountfield HK
1:3
(0:0, 0:1, 1:2)
Komentuje: Daniel Kubelka
 
58:46
Hradec právě vstřelil branku! Východočeši jsou již velice blízko vítězství. Mannheimu totiž powerplay nevyšla, naopak kotouč do jeho prázdné branky na své holi doslova dovezl VITO IDŽAN! Asistence: Adam Bezpalec.
 
58:30
Schulte míří na střídačku, Mannheim zkouší powerplay!
 
57:40
Brandl hledal dobrou přihrávkou z levého kruhu jednoho ze spoluhráčů, ten na puk jen těsně nedosáhl. Škoda pro Mannheim, trefoval by totiž polodkrytou branku Hradce.
 
56:17
Vyloučení v týmu Mountfield HK:
Pavič – 2 min., krosček.
 
54:28
Zmýlená neplatí. Hned po vyhraném buly ve středním pásmu měli hráči v modrém dobrou šanci, když Žalčík nejprve vyrazil ránu z pravého kruhu, následně si však poradil s několika dorážkami a velkým závarem kolem své svatyně!
 
52:18
Jungadler Mannheim právě vstřelili branku! O chvíli později už je ale opravdu sníženo! Benz se protáhl pěkně po pravé straně,a vystřelil na vzdálenější beton. Žalčík jeho pokus vyrazil, poradil si skvěle i s dorážkou Hildebranda, po velkém závaru ale nakonec puk přeci jen končí v síti, když je branka připsána PHILIPU HECHTOVI! Asistence: Maurice Hildebrand, Fabiano Benz.
 
51:30
Mannheim mohl snížit, jenže Chajdarov tváří v tvář Žalčíkovi netrefil branku!
 
49:16
Hradec právě vstřelil branku!
Východočeši přesilovku dvě sekundy před jejím koncem přeci jen využívají, když MATĚJ BENEŠ z levého kruhu poslal puk nechytatelně pod víko!
 
47:18
Vyloučení v týmu Jungadler Mannheim:
Niehuas – 2 min., podrážení.
 
47:18
Další povedená akce Michala a Matěje Beneše, kteří se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, které ale skvěle vychytal německý brankář Schulte!
 
35:35
Vyloučení v týmu Jungadler Mannheim:
Renner – 2 min., napadení.
 
32:10
Němci vyhráli buly v obranném pásmu a rychle zamířili vpřed, kdy se parádně individuálně uvolnil Faupel, jenže jeho zakončení dokázal Žalčík přečíst a puk vyrazit!
 
31:06
Hradec právě vstřelil branku!
Martin Hrbek i trochu se štěstím přešel modrou čáru, zprava poslal přesný pas přes osu na TOMÁŠE HORU, který z první uklidil puk do branky! Asistence: Martin Hrbek, Jan Nevšímal.
 
30:18
Vyloučení v týmu Jungadler Mannheim:
Kölsch – 2 min., podrážení.
 
26:00
Němci to od založení útoku až po zakončení sehráli skvěle, když se ke střele mezi kruhy dostal ze druhé vlny najetý Mayer, jehož ránu ale dobře vyjetý Žalčík zlikvidoval!
 
21:30
Havlíček vypálil švihem od modré, Schulte ale jeho ránu neudržel a puk vyskákal jen těsně vedle branky!
 
21:01
Vyloučení v týmu Jungadler Mannheim:
Chajdarov – 2 min., krosček.
 
14:45
Hradečtí získali kotouč ve středním pásmu a dostali se do situace dvou proti jednomu. Michal Beneš zakončoval akci sám z pravé strany střelou na vzdálenější beton brankáře, Schulte jeho ránu vyrazil!
 
14:00
A znovu výtečný zákrok Žalčíka, který vyrazil ukrytou střelu DAcunteho.
 
13:30
Velká šance Mannheimu! Nieahuas našel na modré připraveného Bendera, jehož tvrdou ránu z vojele ale dokázal Žalčík nasměrovat mimo tři tyče!
 
04:05
Vyloučení v týmu Mountfield HK:
Havlíček – 2 min., nedovolené bránění.
 
04:04
Nedůslednost hradecké obrany málem potrestal Mayer, jenž zůstal zcela nekrytý mezi kruhy, z první ale trefil pouze hruď hradeckého brankáře!
 
03:32
Žaba se nechal zblokovat se svou střelou od modré, čehož mohl využít Sarto, jeho průnik po pravé straně ale zastavil přesný zásah Žalčíka.