konec Mountfield HK – HC SLOVAN Bratislava
4:2
(0:1, 3:0, 1:1)
Komentuje: Jiří Pudich
 
44:35
Slovan právě vstřelil branku!
Slovan využíval prostoru ukázkově, MATĚJ ŠRAMATÝ sice neproměnil svou první střelu, druhou už ale pod horní roh poslal přesně. Asistence: Saloň.
 
42:02
Hradec právě vstřelil branku!
Hradečtí nakonec přesilovku nevyužili, ale v jejím doznívání vyslal ránu od modré Daníček. Tu přesně mezi betony Henriqueze doklepnul TOBIÁŠ VÍTEK. Asistence: Daníček.
 
32:31
Hradec právě vstřelil branku!
Mountfield rychle využívá přesilovku, poté, co nesedla střela Aschenbrennerovi, napravil jeho práci JAKUB JÓN a dává svému celku dvoubrankové vedení. Asistence: Hendrych.
 
26:09
Hradec právě vstřelil branku!
Bratislavští se nedohodli na útočné modré, proto se dostal do přečíslení s kolegou DOMINIK PAVLÍK. Situaci řešil střelou, perfektně vymetl pavučinku v horním rohu Henriquezovy klece. Bez asistence.
 
21:18
Hradec právě vstřelil branku!
Solidní start do třetiny pro Mountfield, tlak v útočném pásmu přinesl své ovoce, když VOJTĚCH ASCHENBRENNER dostal puk od kolegů a mířil přesně. Asistence: Vítek, Daníček.
 
10:45
Slovan právě vstřelil branku!
Bratislava nyní měla obrovský tlak a po několika šancích se dostala k úspěchu. MIROSLAV ŠATAN stál na ideálním na slotu a skvělá přihrávka zpoza brány jej našla připraveného. Rychlý příklep mířil do šibenice, Petřík neměl moc šancí na úspěšný zákrok. Asistence: Nikolas Milata, Oliver Šurlák.