konec HC Davos – Mountfield HK
1:8
(0:2, 1:4, 0:2)
Komentuje: Igor Mainka
 
58:04
Pěstní souboj v rohu hřiště mezi hradeckým Jakubem Aschenbrennerem a davoským Schmidem. Davoský hráč se brání, že on se nebil, ale ven jdou oba.
 
56:53
Hradec právě vstřelil branku!
Východočeši přidali osmou branku. JOSEF JANEČEK vystřelil od modré čáry, puk prolétl kolem Hendrychovy hokejky a zapadl do davoské branky – 1:8!
 
52:40
Samek se proháčkoval po ose hřiště až před brankáře Soléra, ale toho už kličkou neobelstil a puk poslal vedle branky!
 
47:39
Po šarvátce u hradecké branky se hromadně vylučovalo. Na trestnou lavici zamířili hradecký Mráz za hrubost a davoští Simon za držení a Märki za sekání, hraje se čtyři na čtyři.
 
46:41
Přesilovku si zahraje Davos. Na trestnou lavici putoval Matěj Voděracký, který si odsedí dvě minuty za hákování.
 
46:23
Hradec právě vstřelil branku!
Přesilovka Hradce trvala pouhých osm sekund, pak se napřáhl na modré čáře Štěpán Černý a jeho střelu tečoval před Solérem PATRIK HENDRYCH! Asistence: Štěpán Černý – 1:7.
 
46:11
Hradec Králové čeká přesilovka. Na dvě minuty za nedovolené bránění byl vyloučen Simon Müller.
 
45:55
Bolehovský dostal čas v pravém kruhu, natáhl ke střele a trefil bližší tyč!
 
40:01
V brance Hradce Králové došlo ke změně, na třetí třetinu nastoupil Vojtěch Petřík.
 
39:09
Hradec měl při přesilové hře čtyři na tři signalizovanou výhodu, která se nyní promění v dvojnásobnou přesilovou hru. Na dvě minuty za vysokou hůl byl vyloučen Simon Müller.
 
38:06
Hradec si vyzkouší přesilovku čtyři na tři. Na dvě minuty za podrážení byl vyloučen Gianni Janggen.
 
36:52
Po odpískání došlo před brankou Davosu k šarvátce, kterou odnesli dvouminutovými tresty za hrubost hradecký Filip Frolík a davoský Darius Minder. Oba týmy budou hrát dvě minuty ve čtyřech.
 
35:19
Hradec právě vstřelil branku!
Nedůraz davoské obrany umožnil TOBIÁŠI VÍTKOVI dojet z levého kruhu až před branku a následně vystřelit puk k levé tyči. Brankář Solér byl bezmocný. Asistence: Marek Daníček – 1:6.
 
33:05
Hradec právě vstřelil branku!
To už vypadá na debakl. FILIP FROLÍK se uvolnil od soupeře v levém kruhu a střelu těsně nad ledem schoval za clonícího Jedličku! Asistence: Matěj Voděracký – 1:5.
 
31:20
V brance Davosu došlo ke změně. Po polovině zápasu branku opustil Gian-Andri Steinmann a místo něj přišel Laurin Solér.
 
31:20
Hradec právě vstřelil branku!
Krásná akce MARKA DANÍČKA, který se projel středem hřiště až k pravé tyči a celou akci zakončil přesnou bekhendovou střelou do pravého horního rohu! Asistence: Jakub Aschenbrenner – 1:4.
 
30:07
Hradec si zahraje přesilovku, poté co Steiner fauloval v obranném pásmu soupeře. Vyloučen je za podrážení.
 
27:11
Parádní šance Davosu. Steiner se protáhl kolem bránících hráčů, následně puk přenechal Schmidovi, který střílel z mezikruží, gólman Meišner jeho prudkou střelu vyrazil a následně fantasticky pokryl i dorážku Steinera!
 
25:07
Hradec právě vstřelil branku!
Mountfield využil přesilovou hru. Střelu Pavlíka z pravého kruhu gólman Steinmann vyrazil k druhé tyči, kde se nejlépe zorientoval JAKUB JÓN a uklidil puk do odkryté branky! Asistence: Dominik Pavlík – 1:3.
 
24:12
Daníček se dral pravou stranou k bližší tyči, ale byl podražen Müllerem. Východočeši budou mít výhodu přesilové hry.
 
22:36
Davos právě vstřelil branku!
Hradec svou příležitost nedotáhl do konce, za to Davos ano. Fitzgeraldova střela od pravého mantinelu se od brankáře Meišnera odrazila za levý kruh k Parréemu, který přesnou střelou do pravého horního růžku pokořil gólmana Hradce Králové – 1:2.
 
19:28
Krásný pas Daníčka na rozjetého Vojtěcha Aschenbrennera, který vsadil na bekhendovou kličku, ale puk poslal mimo branku do zadního mantinelu!
 
18:44
Hradec na delší dobu uzavřel soupeře na jejich polovině. Po přihrávce Pavlíka měl před sebou odkrytou branku Hendrych, ale z velkého úhlu poslal puk vedle branky!
 
17:30
Další dobrá šance Hradce! Bolehovský našel přihrávkou z pravého rohu v bližším kruhu Mráze, ale ten v dobré střelecké pozici nedokázal přesně zamířit a trefil jen Steinmanna.
 
16:36
Hradec právě vstřelil branku!
Východočeši vedou o dva góly! Pavlík vykouzlil krásnou bekhendovou nahrávku k levé tyči, kam si najel JAKUB JÓN, který nadvakrát prostřelil brankáře Steinmanna! Asistence: Dominik Pavlík, Patrik Hendrych – 0:2.
 
13:01
Hradec právě vstřelil branku!
Východočeši jdou poprvé na turnaji do vedení! Jeden z hráčů Davosu upadl vedle branky, puku se zmocnil Hendrych, přihrál k pravé tyči DOMINIKU PAVLÍKOVI, pro kterého nebyl problém dostat puk za záda gólmana Davosu! Asistence: Patrik Hendrych – 0:1.
 
06:11
Signalizované vyloučení, nahození Burdy od modré čáry zneškodnil gólman Davosu. Na trestnou lavici putuje Noah Grünenfelder za podrážení.
 
04:22
Zajímavá akce Hradce! Daníček našel zpoza branky mezi kruhy Vojtěcha Aschenbrennera, který si prvním dotekem zpracoval puk a druhým vystřelil na branku. Gólman Steinmann byl připraven a střelu kryl.
 
00:39
První dramatická akce zápasu, Vaníček vystřelil od pravého mantinelu, brankář Steinmann vyrazil puk pouze k druhé tyči, kam dojel Jón, který uklidil kotouč jen vedle odkryté svatyně.