konec HC Oceláři Třinec – Mountfield HK
1:0
(0:0, 0:0, 1:0)
Komentuje: Igor Mainka
 
58:40
Třinec právě vstřelil branku!
Tak to je neskutečné! Bylo otázkou, zda Třinec odolá dvojnásobnému oslabení a nakonec je z toho úvodní gól v hradecké síti! ANDREJ HEBAR se projel od levého mantinelu k levé tyči a bekhendovou střelou překonal brankáře Petříka!
 
57:39
Krišica je vyloučen na dvě minuty za podrážení a hosté mají výhodu dvojnásobné přesilovky.
 
57:39
Jón se protáhl po levém křídle až před Skácela, kterého si položil na led a po zákroku gólmana upadl.
 
56:14
Hradec si zahraje ještě jednu přesilovku. Za hákování byl vyloučen na dvě minuty Matěj Weiss.
 
55:15
Po střele Martiňáka se puk odrazil od brankáře Petříka k volnému Urbánkovi, ale ten z první ideálně netrefil puk a minul branku!
 
51:44
Třinecký David Holub srazil na útočné modré hradeckého Burdu v situaci, kdy byl bez puku a sudí vyloučil třineckého hráče na dvě minuty za nedovolené bránění.
 
43:42
Obrovská šance Hradce, po přihrávce Pavlíka z pravého rohu střílel zpřed brankového prostoru Hendrych a trefil tyč! Následně třinecký hráč odpálil puk z brankoviště, kde byl také dezorientovaný Petřík.
 
38:44
Třinečtí přitlačili na pilu, Hebar se bekhendem neodvážil střílet, přihrál vedle sebe Holubovi, který měl před sebou branku a prudce vystřelil na Petříka. Hradecký gólman opět odolal velké šanci domácích.
 
36:45
Další vynikající šance hradeckého útočníka. Před třineckou brankou byl osamocený Bednář, ale puk poslal jen do Skácela!
 
35:20
Hradečtí jeli sami dva na brankáře, Jón přihrál k levé tyči Pavlíkovi, ale ten poslal přes padajícího Skácela vedle branky!
 
32:38
Rybnikár se protáhl po levé straně a byl zahákován Janečkem. Ten si odsedí dvouminutový trest za svůj počin.
 
27:59
Nepříjemná situace za třineckou brankou. Po střetu se Solowskim zůstal ležet na ledě pravděpodobně Daníček. Třinecký tým bude hrát oslabení, Solowski je vyloučen na dvě minuty za podrážení.
 
26:18
Po přihrávce Černého zpoza branky se ke střele mezi kruhy dostal Jón, ale jeho tvrdá rána trefila gólmana Skácela! Kdyby lépe mířil, tak by dal gól.
 
22:49
Hradečtí se ocitli v situaci dva na jednoho, Voděracký se odhodlal vystřelit a trefil připraveného Skácela v třinecké brance.
 
16:56
Jedlička podrazil u mantinelu třineckého hráče a musí na trestnou lavici za podražení.
 
14:32
Pavlík se zjevil s pukem sám před Skácelem, ale třinecký gólman znovu odolal, dokonce v kleče zabránil střele hradeckého útočníka.
 
12:07
Nádherná akce třineckého celku, když si na pravé straně vyměnili puk Weiss s Pohludkou, Pohludka se po druhé přihrávce dostal před branku, ale z předklonu nezvedl puk nad brankáře Petříka!
 
09:28
Skácel opět v akci, když se před ním snažil obtočit s pukem Bednář, ale třinecký gólman lapil bekhendovou střelu hradeckého hráče.
 
06:39
Vylučuje se na třinecké straně, protože domácích bylo na ledě příliš. Trest odpyká Martiňák.
 
05:52
Pavlík se projel obloukem po pravé straně, položil si Skácela, ale puk za něj nezasunul. Kotouč zavadil o brusli třineckého gólmana.
 
03:47
Hebar se rozjel středem do útočného pásma, nahodil si puk vedle branky a po souboji s protihráčem upadl na led. Rozhodčí zvedl pravici a rozhodl se vylučovat. Na dvě minuty za podražení odjel na trestnou lavici Jakub Aschenbrenner.
 
00:45
Třinečtí obránci nechali proniknout přihrávku Jóna na Hendrycha, který jel sám na gólmana, ale Skácela ani nadvakrát nepřekonal!