konec Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice
3:4
(1:0, 1:3, 1:1)
Komentuje: Jan Brůna
 
59:57
Hradec právě vstřelil branku!
Avšak neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil. Hradečtí tři sekundy před koncem snižují na rozdíl jediného gólu, když se JIŘÍ KLÍMA prosadil přízemní ranou z mezikruží a využil přesilovku – 3:4. Asistence: Lukáš Král.
 
52:02
Dynamo právě vstřelilo branku!
Rychlá reakce hostů! Ti si před bránou Hradce několikrát vyměnili puk a na konci útočné akce stál ONDŘEJ VRBA, jenž po zemi dopravil kotouč do sítě – 2:4. Asistence: Daniel Holec.
 
37:29
Dynamo právě vstřelilo branku!
Z prostoru za hradeckou klecí se ale puk dostal nakonec na hůl DAVIDA HEMSKÉHO, který ho uklidil do sítě podél Kasalova betonu – 2:3. Asistence: Dominik Kučera.
 
29:14
Hradec právě vstřelil branku!
Hosté se však z mírného náskoku nemohou radovat moc dlouho. Úsměvy z tváří jim sebral JAN VENCL, jenž obdržel příhru před pardubickou klec a poslal puk bez problému do sítě – 2:2. Asistence: Tomáš Hora.
 
29:00
Dynamo právě vstřelilo branku!
Sice je už po přesilovce, hosté ale i tak odskakují do vedení. Po sérii dobrých šancí se o kýžený gól postaral FILIP HIEMER, jenž tečoval prudké nahození Marka Maštalíře od modré čáry. To prolétlo skrze všechny překážky a nakonec s přispěním teče i kolem hlavy Kasala – 1:2. Asistence: Marek Maštalíř.
 
23:08
Dynamo právě vstřelilo branku!
Kratší tlak hostů vrcholí vyrovnáním skóre. DOMINIK KUČERA se v mezikruží dostal k puku a rychlou střelou překvapil Kasala – 1:1. Asistence: Matěj Oliva.
 
15:03
Hradec právě vstřelil branku!
Série nahrávek končí pěkným gólem. TOMÁŠ HORA si převzal puk, nabruslil si z levého kruhu, udělal stahovačku protihráči a poslal kotouč nad Matěchovu vyrážečku – 1:0. Asistence: Lukáš Král.