konec HC Energie Karlovy Vary – Mountfield HK
2:5
(1:1, 0:2, 1:2)
Komentuje: Daniel Kubelka
 
57:28
Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Ještě aspoň jedna radost pro domácí hráče. S pukem na vrcholu kruhů zamíchal DOMINIK RYMON a parádně zavěsil do levého horního rohu branky Tichého! Asistence: Kryštof Bulka, Jan Botoš.
 
45:56
Hradec právě vstřelil branku!
Hradec vede už o čtyři branky, dalším úspěšným střelcem je ADAM JIRKŮ! Asistence: Radek Pilný.
 
42:20
Hradec právě vstřelil branku!
Tohle už pro domácí hráče nevypadá dobře. JAKUB NAAR nabruslil do útočného pásma a krátce za modrou čarou vyslal nechytatelný projektil přesně nad levý Bočanův beton!
 
23:14
Hradec právě vstřelil branku!
Energetici jsou jako opaření. VITO IDŽAN dostal v jejich obranném pásmu tolik prostoru, že mohl vystřelit a vzápětí i úspěšně dorazit svůj předchozí pokus z levého kruhu do branky! Bez asistence.
 
22:32
Hradec právě vstřelil branku!
Bočan nejprve vyrazil střelu od modré čáry, posléze i další pokus Hradeckých. Jenže na chytré zakončení MATYÁŠE BUDINY už byl krátký! Bez asistence.
 
12:45
Hradec právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno. Hradec se dostal s pukem do útočného pásma až před Bočana, Idžan zleva nahrál na zcela volného MATĚJE NOVOTNÉHO, který už jen puk zametl do odkryté branky! Asistence: Vito Idžan, Daniel Šedivý.
 
10:11
Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Domácí krátce po polovině první třetiny otevírají skóre zápasu! LUKÁŠ ADÁMEK se nejprve pokusil z levé strany nahrávat před branku, kotouč ale skončil někde v hradbě těl před ní. Karlovarský útočník pak kotouč v chumlu našel a úspěšně dorazil! Asistence: Dominik Rymon, Jaroslav Sýkora.