konec Mountfield HK – HC Kometa Brno
4:2
(1:2, 2:0, 1:0)
Komentuje: Jan Brůna
 
43:28
Hradec právě vstřelil branku!
Jak jsem předeslal, trestného střílení se ujal faulovaný MATYÁŠ BUDINA, jenž se vytasil s parádní kličkou a poslal puk po zemi do Krausovy kasy. Bez asistence.
 
35:24
Hradec právě vstřelil branku!
Domácí otáčejí průběh utkání. Po aktivitě v útočném pásmu přilétl kotouč z levé strany a před bránou si na něj počíhal MATĚJ BENEŠ, jenž poslal touš do protipohybu Krause. Asistence: Michal Beneš a Matyáš Budina.
 
29:02
Hradec právě vstřelil branku!
Mladí Lvi se opět natlačili dopředu a vyvrcholením tlaku se stala dorážka FILIPA VAŇKOVSKÉHO, jenž zblízka překonal Krause. Asistence: Radek Pilný.
 
13:31
Hradec právě vstřelil branku!
Ve hře 4 na 4 jsou úspěšnější domácí, kteří snižují na rozdíl jediné branky. Obrana Brna nevydržela nátlak soupeře a zblízka se trefil DANIEL MIKULEC. Bez asistence.
 
06:52
Kometa právě vstřelila branku!
Podobná situace jako před několika minutami – hosté to zkoušeli na východočeskou svatyni, až se puk nakonec odrazil k SAMUELU CAPAYOVI, jenž se zakončením zblízka nemýlil. Asistence: Ivo Sedláček.
 
03:38
Kometa právě vstřelila branku!
Brno jde do vedení. Útočníci Komety obléhali branku Lvů, až se kotouč nakonec dostal k JANU SEDLÁČKOVI, který zakončil do dolní poloviny domácí kasy. Asistence: Patrik Fajmon a Ivo Sedláček.