po prodl. HC Sparta Praha – HC Dynamo Pardubice
3:2
(0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
Komentuje: Šimon Sedlařík
 
63:21
Sparta právě vstřelila branku!
Obrat je dokonán! ANDREJ KUDRNA využil milimetrové pobídky Jana Košťálka do pravého kruhu a nedal Kloučkovi z nápřahu absolutně žádnou šanci. Sparta vítězí! Asistence: Jan Košťálek, Richard Jarůšek.
 
49:48
Sparta právě vstřelila branku!
První kombinace Kaliny a Kumstáta sice ještě za Kloučkova záda nepropadla, druhý jmenovaný, tedy PETR KUMSTÁT, ale uspěl po Pechově pasu ihned vzápětí! Asistence: Lukáš Pech.
 
47:31
Sparta bude hrát tři sekundy přesilovku čtyři na tři a poté necelé dvě minuty pět na čtyři – na trestnou lavici míří za hákování Martin Bučko.
 
45:40
Vzájemná potyčka za bránou Sparty končí, jak jinak, dvěma dvouminutovými tresty. Na obou stranách se bude hrát ve čtyřech.
 
44:06
Sparta právě vstřelila branku!
Pražané se přece jen dočkali! Skrumáž v pásmu Dynama využívá JAN KOŠŤÁLEK pohotovým využitím pobídky od Jarůška. Asistence: Richard Jarůšek, Robert Říčka.
 
39:00
Je to tak, Východočeši hráli v šesti. Dvě minuty za tým odpyká Machač.
 
39:00
Gregorc, mimochodem bývalý hráč domácího Mountfieldu HK i nynějšího soupeře z Pardubic, teď svůj nápad překombinoval až příliš a pas z přečíslení tří na jednoho přišel pozdě a navíc nepřesně. Pardubice nicméně, zdá se, hrály v šesti, což nyní sudí řeší s trenérem Holaněm.
 
32:19
Pod Bílou věží máme konečně i trochu vzruchu, tedy první větší šarvátku! Než ji sudí rozdělili, zapojilo se do ní zhruba osm borců z obou stran. Bude se vylučovat, svou aktivitu odnesou trestem na dvě minuty pardubičtí Holland a Jarůšek. Sparťané si zkusí početní výhodu, Holland totiž kromě hrubosti vyfasoval i dvouminutovou "pokutu" za sekání.
 
28:47
Sparťané se zčistajasna objevili před Kloučkem v šanci dva na jednoho, Černoch nicméně netrefil skákající touš. Pražané jsou nyní každopádně při chuti.
 
24:47
Dynamo právě vstřelilo branku!
Jako kdyby mě slyšel! Sacha TREILLE ustál několik ostrých soubojů, poté si najel před bránu Sparty a po přesném pasu Svobody a následné střele zvedá Dynamo ruce nad hlavu dnes už podruhé. Asistence: Tomáš Svoboda.
 
18:48
Po zákroku Delisleho zůstal na chvíli jeden z Pardubických ležet u hrazení. Nepříjemný moment. Pro sparťanského beka to znamená, že si na dvě minuty odpočine na trestné lavici.
 
15:40
Dynamo zahrozilo i v oslabení! Galletova střela z mezikruží šla vedle, kdyby ale mířil pouze o pár centimetrů doleva, mohl být tým z města perníku ve vedení už o dvě branky.
 
13:56
Poprvé na trestnou lavici míří také hráč Dynama, a sice Vracovský, jenž si odpyká dvouminutový trest za nedovolené bránění.
 
12:32
Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice se ujímají vedení! Pěknou akci využil před bránou DANILL MIROMANOV. Asistence: Miloš Bubela, Matouš Kratochvíl.
 
11:59
Sparťanských vojáků v poli se na ledě hemžilo až příliš mnoho, konkrétně šest. Dvouminutový trest za tým odpyká Jandus.
 
08:10
Pech pálil z pravé strany před Kloučkem, opět z přečíslení dvou hráčů na jednoho, jeho projektil každopádně zamířil otestovat odolnost plexiskla.
 
06:54
Trončinský pálil od modré, přičemž zvonivý zvuk střely, jež skončila na horní tyči, snad slyšeli i lidé před halou! Puk poté zamířil do ochranné sítě.
 
03:04
Jan Mandát odjíždí z ledu a drží se za obličej. To nevypadá dobře, snad nebude potřeba šití. Pro Rouska to znamená, že stráví celkem čtyři minuty na trestné lavici.
 
02:41
Pěkná střela Janduse z pravého kruhu, která vyšla z přečíslení dvou na jednoho, sparťanský forvard ale trefil pouze gólmana.